由幾時開始嫖賭毒變咗主流….

406 回覆
2310 Like 188 Dislike
Steve jobs bill gates就連美國總統都隊草食LSD

外國其實真係好平常好似飲酒咁唔洗妖魔化呢啲野

香港就有一班人覺得呢啲野好邪惡,食完會變深水埗道友咁
我覺得係以前無互聯網俾你睇到咁多姐依家有埋個實名連登,啲人好似痴撚曬線咁乜都擺上去
仆街雞虫 係主力引百萬蝗禍港
屌你老母
洗咩理人做咩,做好自己就夠
係連燈主流
政府話
YOLO
死kam撚 講嘢前後矛盾
我都覺
以前講係因為要威,而家講係唔怕講

hmm..有啲唔同嘅
正面啲睇而家啲人坦率啲
我嚮英國讀過書,或者我見人食過ge
d煙臭到仆街,但係我都唔知係咪大麻講真,又或者只係佢地d煙特別臭,總之同香港d二手煙味唔同。
我有時都會
關你撚事咩
以前冇互聯網姐
唔敢就唔敢啦
因為我地的教育令到大家一提起毒品就會諗起鴉片戰爭同民族恥辱,
黃絲都即刻小粉紅上身
人生好短
點解唔玩盡佢先死?

你咁守規矩,咁有所謂嘅「道德」觀
帶咗畀你乜嘢好處?

我初中就開始拍拖屌閪
自己條女,人地條女,都屌過唔少

依啲人生體驗你錯過咗就係一世
咪幾好,人生應該係及時行樂而唔係規規矩矩做一世韭菜。
大麻毒性係遠低於煙草同酒精
睇住d kam撚甩皮甩骨見到ig妹豬就話her nose too big,
事實係d女見到佢都調頭走
唔飲啤酒嘅人唔飲得紅酒
6,70 年代已經係咁
係你千禧後 夠膽唔認?
點解?
毒我就一定唔會掂,因為一定係對身體有害
但我唔明點解個個assume哂嫖賭一定係壞
根本係自己心態有問題
去賭,永遠只賭自己輸得起既錢,去賭場拎幾千蚊當入場費,輸都唔會好唔開心想追
去嫖,只係想體驗下屌靚女,係會挑剔揀擇,唔係一緊火就去是但搵隻g出火

一樣野上癮機會大,上癮後會出事影響人生,唔代表你控制唔到

咁當然都明有啲人怕沉迷,連接觸都唔想接觸。但其實歸根究底係你地見得太多人沉迷上癮,件事本身其實係冇咁多人諗咁惡劣
我90 後日日經過band 3 煲煙攪女隻揪
思想狹窄限制住自己
倒頭來無好處不特止
仲要失去咗珍貴嘅人生體驗

14歲屌閪同16歲屌閪同18歲屌閪
都已經係3個唔同層次嘅官能享受
其實你講呢堆野 上幾個generation都一樣咁普及
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞