數碼暴龍玩具討論區#38 彩Mon世一

993 回覆
1 Like 1 Dislike
係 之前官方啲宣傳片已經見到好有誠意
但啱啱開訂嗰部個進化動畫又劣化返少少
humulos唔係易睇好多咩
你啱!

新個三部係咪內容一樣???
99%一樣 道具有唔同樣
古早味
巴打們, 我訂左戰鬥暴龍果部抗體X, 應該係以前叫XA果部?

請問如果係咪話要買埋XB 對戰先會解鎖D 咩special arena 果D?

如果唔解鎖, 又得自己一個玩, 係咪E家咁, 只買戰鬥暴龍果部就可以?

因為google 左好耐都唔係好明係點玩法, 所以先想問下呢到D 巴打們,THX!

利申: 唔係死忠
X個玩法好特別既 你打唔同關 可以解鎖唔同進化路線 打爆曬就解鎖曬所有路線任你進
連機之後會開sp關俾你打 打完會解鎖紅蓮X

每日朝早會擲一次骰 愈高 個日打關卡既怪愈勁 但同時愈多經( x抗係可以升lv )
同時耐唔耐有突襲 會有機會有怪打你/有道具拎
突襲有機會出隱藏digimon 打贏埋會解鎖埋隻隱藏digimon俾你進化 (隱藏突襲要個日擲中最高點數先有機會出)

所以你單買一部係無問題 玩到9成9既野(只少一隻紅蓮X)你事後想要連機 可以上美馬買部XB就得 都係百幾蚊
有無巴打預測
大概幾時會出到 02-04 彩mon
出左啦scsa
今日去左澀谷parco常設corner
好多都係之前event 啲野,手機套都係for ip13
只有圖二果堆係新野
有好多tsum tsum,01-04都有,仲有咆哮獸

預測無04
結果部D-3個聲控 鳩叫啲咩都進化到
最後都買咗超一同超三color
同女朋友一人一部玩
請問而家係咪可以單機打電腦對戰刷勝場
定一定要連機對戰先算
唔會返去果邊了
可以只打第一關蝌蚪獸,打贏禁c制走佬刷勝率

但如果要拎金D1背景就要連機win 100場先有
單人關就可以刷到
但2人對戰 贏10場有D-1 backgrounh拎
聽完巴打意見決定維持入手戰暴一部算

唔該晒
一般究極体係幾多歳 隻超比多獸成7/8 歳 都唔肯進化
aeon已經無得訂太一
返左祖國訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞