數碼暴龍玩具討論區#38 彩Mon世一

993 回覆
1 Like 1 Dislike
我都係等complete版算
Complete版有咩分別?
至少起碼全部都有究極體先啦
唔太識日文 但から唔係由咁解咩
上網搵張圖講17th都唔知關我咩事
美帝bandai出咗圖 typec係下面開蓋位

原來mon既4條黑邊唔係本身有架
Partner Digimon
都講得好明顯另外6位唔會有究極體
冇特別彩蛋即係01+大電影嘅劇情同進化

咁本身show個啲動畫都已經係全個圓用哂
依家先留意到
其實都預咗
早啲知好啲
唔好咁大期望
安心買普通版
第2點咪寫左
You may meet digimon other than partner digimon
Digimon that you defeated will be your buddy
應該有巫師同熊仔個d玩
又唔係喎
以下鳩估
some digimon cannot go through digivolution >巫師獸

some digimon can go through digivolution from ultimate >一拎就係完全體仲可以再進化?

some digimon cannot go through digivolution to mega > 有啲係有進化但進唔到究極?
熊仔係一定有 佢本身張對戰圖就有
個問題係佢定義咗PARTNER DIGIMON 同 DIGIMON
解 開始 都得(好似係)
遲啲買會唔會要食炒
擺出黎展示都係舊機先啱
無左黑邊 無畫面有D怪
做到長叉電唔熄mon既話 呢部先係真display機
已經feel到淘寶會整個座比人拎嚟叉住電display
個座仲要識震或搖
出唔出&如果出又幾時出都係好問題
一定會出
唔好睇少笨大呃貨幣既能力
今次呢個25週年
可能30週年就會出complete
咁到時再買
咁到時可能又換過個色 同而家部機唔同樣
同埋你係咪真係忍到5年
到時30周年出complete版又唔齊野 係咪又要等35周年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞