「文苑飯莊」營運總監首度解釋:馬田同幾個人匿間房,完全無嗌嘢食

635 回覆
35 Like 2228 Dislike

駛乜講咁多, 間嘢一定有鬼
自己衰左就係誤會,呢個籍口好用
擺到明9up都仲撐得落
唔係打手可以係咩?
同埋其實如果食兩碟餸已經發現難食
正常仲會叫第三碟咩

人地覺得難食都仲俾機會再叫下其他咪算幾好人品
大小
多少
喺間房搞一陣就要懷疑呢樣嗰樣
你都弱智

你話你冇收錢,幫間餐廳真係搵鬼信
完全無叫野食
可以吹大啲喎
更正: 上一輩無學識好粗魯 態度好撚差,

點解大家會理到我係幫餐廳淡化ga 痴撚線全部偵探上身
因為其他食評係公平囉
香港人係有眼睇, 唔通信你條柒頭咩
應該吹到佢地根本冇黎過
大廳就拍得
房反而唔拍得
真係匪夷所思

正常都係話大廳唔方便 驚影到其他客人入鏡 影響其他客人
唔俾拍唔出奇(怕影到其他客)
但野食果度反駁得好低莊下
一到左間房就匿埋係台低咁?

定佢係外面整撚左間房出黎匿埋?

你唔帶佢入房,然後佢匿埋俾你發現左?

然後平時貴公司係啲客叫好晒野食先可以入座
講到咁有錄音有片咪擺出黎囉
冇就收收皮 比人錄曬音仲話誤會衝出嚟柒
老屈人黎洗白自己 都叫做講fact
你係咪痴左線我講返電台講既野就撐

係真打手就唔會而家俾你地覺得係打手啦
痴線餐廳
on撚9 on9仔 真係信
文苑又咁大愛
齋坐唔食都得
咁我日日去坐幾粒鐘飲下茶
見到黃人佢地就狙擊架啦....近幾年黃既KOL都慢慢俾唔同原因狙擊...
每個都有一大班連登傻鳩幫手狙埋一份...

所以一個接一個已經見慣不怪
Ching
你寫D野令人閱讀得好唔舒服

「令馬田同屋企feel uncomfortable , 所以係一場誤會」
無端端加所以,明明冇因果關係,而令人uncomfortable 係fact係感覺,根本唔係誤會

「所以係一場誤會, 但都算係抵」
但字都唔係咁用,前後兩句都係相反立場,直頭冇關係

「d 侍應就算營運總監, 果一輩都係粗粗魯魯」
關年齡咩事,大把人上左年紀都斯文大方

你打手味好濃,仲要係差個種
有咩可能無嗌野食鳩坐呀
片面之詞就係fact
3月8號朝早9點出第1個post 一日內出幾個直落就開呢個pr post
單嘢都成個星期 好心扮都早幾日開始 唔好咁明顯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞