「文苑飯莊」營運總監首度解釋:馬田同幾個人匿間房,完全無嗌嘢食

635 回覆
35 Like 2228 Dislike
信馬田 +1
之前食過一次
我既comment同佢呀媽差唔多
條友擺明弱智
拎間fine dine定位同澳牛華星比
諗咗咁多日回得咁廢不如唔出聲好過啦
米芝連除左有星果D,其他都唔係有咩值得專登去
信馬田
打手死全家啦
打手嚟講你都算做得差
係咪出得唔夠多糧想柴公司台
尋日有聽, 老板電台話如果想拍野可以先同佢預約, 等伙記可以招呼好 d...
之後先補返句, d 野食都係同其他客一樣 ..
咁有幾多個ac 快啲出哂黎撐下場先有
咁耐先得一個 你地撐唔住啦
Pr都做得專業啲啦 好無?第一日做?
其實睇完呢句已經唔使再睇落去啦

同老人家出去食飯,就算去黑心皇宮都會嗌嘢食啦
屌你咁樣想做鳩馬田
點解要你特別好招呼,應該對每個客人一樣先睇到間餐廳質素,重唔係想做假?
馬田呢條友收錢幫人賣工業注脂牛肉扮日本和牛

有錢就係老闆,仆街收唔到錢就蠱惑人心搵啲傻鳩後生粉絲

叫人聲討你老母一毫子都冇俾人
馬田轉去做PUA YouTuber 仲好啦,反正又唔識食,煮嘢又廢,分享食女fans搞完仲貼軟飯心得攻略仲好啦,仲好賺錢過收人錢搞鳩對手。
好多中小企老細都真心痴線
其實我會覺得咁嘅生意態度應該做私房菜
全預約制
fact=總監自己鬼拍後尾枕自爆有拍片嘅foodie都係事先申請夾定嘅擺拍

洗白=9up人哋「匿」埋喺房唔叫嘢食
點解係房就唔比影
係廳就得1999
完全無嗌嘢食

咁都講得出
DLLM又咩PR文呀仆你個街.

馬田張單$80晚芥,最多咪4個人,講到幾個年輕人

你都係收皮啦死雞撐飯蓋,咁撚戇鳩你都講得出
依家全世界睇住你倒米
唔好意思 真係睇唔明你打啲乜出黎
依家似考緊我地閱讀理解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞