「文苑飯莊」營運總監首度解釋:馬田同幾個人匿間房,完全無嗌嘢食

635 回覆
35 Like 2228 Dislike
點解要聽啲YT 19 channel 講邊到有野好食
信馬田
你咁複雜
呢單野最精彩係掌摑米芝蓮
其實不嬲大把米芝蓮食肆又唔係好味,服務態度又差

偏偏有班港豬就唔信自己味覺, 反而盲目相信所謂權威和食評
營運總監原來係智障嘅,故事都要講得合理啲先有人信
我聽果下都覺得係, 好搞笑, 意思可能驚d腳架壓到老人家
咁你又話 覺得"合理"
又覺得好笑,邊句至真

同埋"但之後都俾佢拍" 前言不對後語
條片 馬田錄既音 係講明唔比影
我反駁對上身
係合理, 侍應見條友係房搞好耐又唔俾人入, 點知係咪偷餐具, 或者殺人放火, 好合理

咁到set野係安全問題,聯想到可能同家人拍不文影片,咪好笑囉

點撚樣, 而家連登仔咁煩ga mei, 句句要駁
乜撚野叫 反駁對上身

你d中文真係好撚難睇

弱智?

拼音狗

duì

对5 队4 兑7 碓13 怼9 憝16 錞16 兊6 兌7 対7 祋8 陮10 隊11 镦17 鋭15 杸8 綐13 對14 憞15 濧17 薱17 懟18 瀩19 譈19 譵21 敦12 轛21 瀢18
唔畀拍片係原因 就同你開波
提款基都識收口, 你條懵炳柒頭自己撩返啲嘢出嚟講, 真係岸久舞若依
米芝蓮食肆的態度普遍係差過公屋商場做街坊生意果班

食野其實係志在一班熟人坐埋聚會
態度衰到令客人唔開心就已經唔合格
收錢做反駁隊駁到咁撚柒 要扣人工
房唔俾影 廳俾影
真係當人弱智
以為係對穿腸個對
推呢個
即係話馬田想R免費,唔得先唱衰佢?
反駁隊
米仔唔同地區好似會有啲分別 水份程度唔同
但都係食客意見最真 咩title 都假
【文苑飯莊 • 營運總監 潘健偉】

在香港云云餐飲從業員當中,大家應該對這位中葡混血兒CkPoon並不陌生。由唯港薈酒店到富臨飯店 阿一鮑魚,他都竭盡所能,運用他豐富的工作經驗及創意思維,為各公司拼出一張又一張滿意的成績表。今次有幸於《文苑飯莊》擔起大旗,卒領一班精英團隊,在這獅子山下,希望能為大家創造出一所充滿人•情•味的粤菜餐廳,令這地方更顯精彩的一章。

食咗千幾蚊=無嗌嘢食
人地肥仔食5-6千蚊先叫嗌咗嘢食

千幾蚊就收皮啦
大陸佬做老闆
"話唔知佢係foodie, 對方亦無講"

可能呢句就係重點
自殺式反駁
本身拎左米芝蓮,過多排都無人記得單野,而家自己玩自己
佢靜靜地咪算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞