「文苑飯莊」營運總監首度解釋:馬田同幾個人匿間房,完全無嗌嘢食

635 回覆
35 Like 2228 Dislike
腳架壓到老人家咁你都講得出 家陣Michael Bay入面拍戲咩
收皮啦廢柴
自己聽使乜你講
聽呢間廢店搵兩個拍片佬搞大龍鳳賣廣告好無聊
好撚大個腳架喎
一隻手咁撚大

好肯定係難食, 連繕稿都忍唔住講
乳豬太膩 食多舊都嫌多
咕嚕肉唔好食寧願食菠蘿
蟹粉豆腐無味
炒飯炒到勁濕, 好似仲有其他
嘩 壓撚死人
點解你咁大個人,打兩句嘢都可以詞不達意到咁
咁撚樣都有PR公司請架咩
我係你就退返PR錢俾餐廳
打手得你咁明顯又蒼白無力真係好少見
餐廳俾個營運總監冼完再俾你過一棟都咪話唔傷
必比登果啲就算鳩數啦
又懶醒,食屎啦你
追左陣post睇得出樓主好想間鋪死 幾成功
樓主同個營運總監一樣都OnL79
多得D on9 懶醒連登仔, 間野唔好彩了 SORRY~
加租
嘩 咁大部 咁古怪 咁危險
仲要set 20 分鐘

溫馨提示
肥仔foodie未開門早半個鐘就入到去
真係好野 食餐飯都會比餐廳屈唱衰 同黑店有咩分別
講真樓主想幫間餐廳嘅話就真心唔好講鳩野喇覆唔緊要呀,問題係愈講愈鳩愈描盞愈黑
垃圾餐廳食相難睇到
你真人都應該好撚kam
請到你呢啲人真係喊三聲
擺明間餐廳上節目講到1999 或者求其up d野扮解釋做

樓主條傻閪聽到以為係咩重大發現 想做清泉係到開post點知愈描愈黑 on9仔
難得人地專登pin黎公開承認佢自己係弱智而唔係打手,唔好再話人打手啦
仲勁過浩南哥帶隊去銅鑼灣飲茶
啊總監拿拿臨出多D錢, 請多幾間網媒同大台去宣傳洗底好過啦
講是非八卦野零舍多view
(之前睇過佢啲JPEX片)

#流量密碼

Dim Cook Guide 馬田 vs 有啖好食,同一間餐廳文苑飯店,食評服務變成兩極|馬田自費,其母親直言又貴又唔好食,網民質疑有啖好食扮自費,真廣告|踢爆飲食界內幕,有著數自然就要寫正面評價

加利 Gary
1.3K
Views
Mar 2
https://m.youtube.com/watch?v=S6hg6_JGDgs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞