[KPOP] K-POP 2024討論區 (5)

1001 回覆
0 Like 18 Dislike

但係首先惠利story講咗呢一句嘢搞到韓俾人話小三,韓唔激得先出。而家點都係惠利係得贏家
周圍都喺度攻擊緊韓喎,話佢偽造年齡,又風騷帶戒指,夫妻的世界本色出現,惠利道歉先係最絕,德善俾人飛本身已經搞到好多CP粉企晒喺佢度,佢仲要做到深情人設,分手完都等人哋回心轉意
如果佢真心道歉嘅今日YouTube Channel仲出講關於執篋旅行片喎,公司條數都唔知幾多計得幾盡,引到幾多views
韓有啲似當年好勝gigi
成件事最得益係惠利
多左人討論佢,多人同情佢,甩左個賤男,開心過6年半
佢係醒目西女人黎點會冇諗過自己用public ac po個story會引黎咩輿論
韓就柒在mk格自己衝出黎衰多口,講多錯多同太信柳俊烈,佢話6月分手分分鐘係柳同佢講,d社幫手搞番好個無知戀愛腦形象就掂曬
btw 韓張學生相好撚過惠利好多
韓除左衰蠢信條仔其實唔覺得佢有錯
其實都係條仔衰,到而家都冇出過聲
垃圾到
惠利超醒,字裏行間暗示柳喺分手就無縫接軌
三個人入面做戲最差就係佢,估唔到真人又唔差
佢講咗咩?
屌Han Seohee多謝Han Sohee
兩個都靚

惠利落驚六,真係錯既決定馬後炮既話

致於佢地既戀事,唔覺有乜問題,鐘意既自然一齊,唔鐘意就散,韓係衰衝動多口做左On9仔
咁樣仲仆街!
佢道歉嘅威力爆過唔出聲
依家啲韓國人又企返晒佢嗰邊
以後唔敢再睇1988
柳俊烈你條仆街仔
韓出story同blog嗰陣
醜男係同佢一齊係夏威夷
啲咩年初同6月分手 明睇住佢死
上面話分開活動,冇見過
衫都似埋More&more
你點知早兩晚韓同柳分開活動無見過?
睇錯,以為講緊李同柳10月起美國旅行

獨家:鄭俊英今日刑滿出獄

韓國時間19日凌晨5時5分左右,鄭俊英在全南木浦監獄結束刑期後出獄,回到了社會。他戴著口罩,壓低帽子出獄。面對記者,沒有進行特別說明就離開了現場。

鄭俊英涉嫌與崔鐘勳、許某、權某、金某等所謂的「鄭俊英聊天群」成員一起,於2016年1月在江原洪川同年3月在大邱灌醉並集體性侵女性。他還涉嫌從2015年末開始的數月時間里,多次在聊天群里分享自己偷拍的性關係視頻(違反性暴力處罰法)。
(G)I-DLE《Fate》逆襲1位…決定出演音放
19日,據OSEN採訪結果,(G)I-DLE將出演本週的音放,帶來正規2輯《2》的收錄曲《Fate》舞台。
(G)I-DLE的《Fate》是一首用機智的歌詞表現某一天突然出現的"命運"的歌曲,以朋克為基礎的簡約而多彩的樂隊音很有魅力。 成員小娟參與了作詞作曲,展現了"自制組合"的面貌。
該歌曲發行一個月後成功狙擊了大眾的感性,僅憑口碑一步步逆襲國內音源排行榜,18日上午韓國時間8點,登上了Melon、Bugs、Genie等各種在線音源排行榜的一位。
想同DAY6結婚 好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞