[KPOP] K-POP 2024討論區 (5)

1001 回覆
0 Like 18 Dislike
網友喺blog留言話佢做咩幫人公開分手時間線
佢再覆人話係睇新聞得知佢哋6月分手
但搵勻晒都冇6月分手新聞
得8月尾記者問雙方公司係咪分咗手
同埋11月出嘅已分手新聞
然後今日dispatch篇文就話柳同惠利6月已經疏遠
啫係證明dispatch 篇文係靠柳韓兩條友提供嘅資料作出嚟喇

雙塔世一
痴線
韓同柳個背景勁到咁樣
姐係兩個一直拖住唔分手,但淡哂
其實以韓國人心態佢出嚟道歉係正常,畢竟佢作為藝人出post串條仔/soohee令到好多人開火
但公道講句佢冇必然道歉
痴線
韓同柳個背景勁到咁樣
其實以韓國人心態佢出嚟道歉係正常,畢竟佢作為藝人出post串條仔/soohee令到好多人開火
但公道講句佢冇必道歉
熱帖:非常能理解惠利的原因.txt

11月13日 - 正式分手新聞
11月15日 - 柳俊烈與韓素希第一次見面
~
但是,具體的時間不清楚
分手新聞爆出後,惠利和柳俊烈曾再次對話聊這件事的時間
與柳俊烈和韓素希開始曖昧的時間,非常接近
~
2024年初,柳俊烈與韓素希開始交往
(惠利並不知道這件事,SNS對柳俊烈依然是關注狀態)
~
但是,3月15日因為同游夏威夷戀愛新聞曝光
~
雖然,中間沒有聯繫的時間有4個月,但新戀情應該是在說要和惠利聊聊之後很快就發生的事情。
另外,在這期間里可以和惠利聯繫說明的機會有無數次
注意,這裡並不是單純的4個月的時間告別一段戀情的問題

11.15一定唔係第一次啦
惠利間公司係柳嗰間嘅子公司嚟 唔道歉分分鐘俾人雪
Gidle 《Fate》Melon逆襲之旅

1.29 發音源
1.30 日榜更新空降246
2.1 日榜跌至谷底580位後觸底反彈
2.6 日榜逆行至300位
2.10 日榜逆行至190位
2.12 日榜逆行至135位
2.14 日榜逆行至117位
2.18 TOP100首進榜100位
2.18 日榜終於87位首進榜成功
2.25 實時首進前30
3.3 實時&TOP100首進前十
3.11 日榜逆行至前三
3.15 實時首次一位
3.18 日榜摘得日亞
3.18 24小時收聽人數一位鎖定日冠👑

無注水嘅真正逆行曲
同慈雲山個走勢比真係好明顯
講到明第一次見又唔信
講真洗唔洗係呢點講大話
其實之前有網友話佢哋10月仲一齊旅行係真定假?
大家一開始已經認定左係一拖二
之後就一直抱住呢個心態
去係新聞同資料度搵證據支持一拖二呢個諗法
對當事人講既任何野都唔會聽入耳
真係唔洗嘅 反正佢其他點已經講緊大話
睇到話只係10月兩個咁啱都係美國
惠利喺紐約 柳喺波士頓參加馬拉松
應該冇一齊旅行
出埋分手聲明,柳俊烈廢事分得太核突就話之後再傾下,但都冇傾過
惠利覺得有冷靜期,有機會復合
但柳俊然根本就係想分手,冇講清楚,令惠利有假希望
其實惠利都知咩事啦,但接受唔到7年感情冇左,男方搵到個又紅又靚女,自己呢7年又霉又move on 唔到,出個story嬲嬲豬
下惠利咁都叫霉?
有劇拍下有綜藝上下都叫keep住有曝光啦
女idol轉型算係咁冇比人遺忘到
套套都flop喎,演技又怪,佢而家應該後悔之前個綜藝下車
一個鐘前公司仲upload YouTube 片what is my luggage ,佢個公司係咪好需要流量,暗寸個ex 去夏威夷
當年GSD耍大牌 估唔到洗到而家咁有觀眾緣
驚六真係唔應該下車
點解仲用依啲咁怪嘅cg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞