[KPOP] K-POP 2024討論區 (5)

1001 回覆
0 Like 18 Dislike
惠利:中學好多人追
韓素希咁撚屈 冇分別咁滯
出晒事都重係皇族又有歌出
我改唔到名,我戥其他人慘
我立場系已脫粉
https://youtu.be/QsbpzuViT0Y
gigi冇人愛
留真最正
嗰句slogan 係咩
Stray kid…….
今日亞博好癲 cnblue shiner
今日亞博好癲 cnblue shinee
成個亞博都係女飯
STRAY KIDS EVERYWHERE
ALL AROUND THE WORLD
Key埋旴旴上去!
有冇除褲gif
跟BLACKPINK Lisa合照有多難!連山下智久都被趕走 尷尬畫面曝光

義大利高級珠寶日前在首爾舉辦發布會,BLACKPINK成員Lisa、李鍾碩、SEVENTEEN珉奎、山下智久都是座上嘉賓,山下智久也在IG分享活動紀錄,意外發現貴為日本當紅明星的他,跟Lisa拍照時仍會被工作人員請走,場面略顯尷尬。

山下智久受邀出席珠寶活動,他開心在IG打卡PO照分享台前、台後的照片影片,身為日本男神的他,場上順勢成為鎂光燈焦點,與Lisa、李鍾碩、SEVENTEEN珉奎等人名氣不相上下。但山下智久似乎是BLACKPINK的粉絲,除了被媒體拍攝,他也去找Lisa合影留念。

山下智久公開與Lisa合照的花絮,只見他坐下與Lisa並肩不久,攝影師閃2下拍完照後,一旁的工作人員立即出聲:「OK!THANK YOU!」山下智久來不及跟Lisa說話,只能尷尬起身離開座位,不過Lisa仍禮貌的跟山下智久說謝謝,隨後保鑣跟工作人員立即圍起Lisa,相當保護這位紅遍全球的國際巨星。

好險工作人員的作為,不影響山下智久造訪韓國的心情,他分享許多當地美食、街景等照片,十分享受在韓的生活。此外,山下智久對韓星有一定了解,除了認識Lisa,他也曾對車銀優表示「我媽媽是你的粉絲」,KPOP全球影響力可見一斑。

https://www.nownews.com/news/6384696
唔睇日劇真係好難識日本啲明星,山下智久都過氣啦
你去R 下日本同鄉合照好過喇
估唔到都幾大牌
廿年前就話男神
而家只係一個過氣男星識你老鼠
戲屎歌唱得難聽
唔知點解老左就變左當紅明星
同過泫雅一齊既都俾佢chur到變人乾好似吸完毒咁
懷疑前幾任都係頂唔順個女太大食先分手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞