[AN/iOS] 火影忍者終極熾焰 Ultimate Ninja Blazing (1) 六道降臨

390 回覆
7 Like 1 Dislike
新手今日先開始玩,宜家靠佢送個隻5星四代玩住先 (本身好鐘意四代同埋唔想刷首抽咁麻煩)
宜家我愛羅同共鳴乜乜乜(封面有佐助,卡卡西)個pool好似唔太值得抽,想問下呢隻game大概下次倍率up或者有勁野抽嘅pool係幾時?會唔會好似另一隻火影game咁每個月一次倍率up嘅pool?

我都想問

新手可以抽1~2次睇下中唔中勇屬佐/穢土鼬/小南,
否則建議先留石

抽了一次10連,中小南
專心儲石等中意嘅角色pool
仲未有新關
隻game食水好深
200 1次10抽
依家打帶土個活動可以點打
次次唔夠輸出 隻十尾一開奧義就秒9左我
依家打帶土個活動可以點打
次次唔夠輸出 隻十尾一開奧義就秒9左我

用絕對回避/%閃避嘅角色
大家平時有咩非日文網睇?
大家平時有咩非日文網睇?

reddit
新手開得?
瘋狂用拉麵關黎刷lv
三忍抽唔抽得過 見大蛇丸好似幾勁
70石2抽全部垃圾
仲期待緊係咩pool,點知係三忍..
新手今日刷左個ac,第一個三十石中左大蛇丸同自來也同隻女角,想問下開唔開得同埋再抽多十抽定留石好? thanks
新手今日刷左個ac,第一個三十石中左大蛇丸同自來也同隻女角,想問下開唔開得同埋再抽多十抽定留石好? thanks

等祭先刷啦
抽到兩隻自由也, 好似唔強但係點先開到共鳴?

留石等下限定祭啦
新手開得?

gogogo,唔係限但呢2隻都好用
開得?
開得?

我覺得可以開 之後慢慢儲石等限定pool
開得?

唔該巴打 我手頭上有幾邊比較好用
開得?

角都 神威卡卡西 首抽鳴門 可以先練 鹿丸 飛段之後先練 同埋一開始唔夠cost 放咁咁多真五星 可以先放埋送既鳴門同水門入隊先
開得?

角都 神威卡卡西 首抽鳴門 可以先練 鹿丸 飛段之後先練 同埋一開始唔夠cost 放咁咁多真五星 可以先放埋送既鳴門同水門入隊先

唔該曬
編隊個陣有個共鳴 ,點樣用

請問解咩?

請問解咩?

1.全隊勇屬
2.全隊知屬
3.全隊成員每個低過28cost (好似係)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞