[AN/iOS] 火影忍者終極熾焰 Ultimate Ninja Blazing (1) 六道降臨

390 回覆
7 Like 1 Dislike
有無話刷咩運角比較好?
有無話刷咩運角比較好?

其實無話邊隻比較好 依家隻穢土轉生雷影 刷20隻滿99運
有無話刷咩運角比較好?

成日跌水晶
長掛帶土/班爺/陰佐
求carry

加左155lv 名係naruto

我都未改名 naruto分身

巴打可唔可以接受我
我叫doge
長掛帶土/班爺/陰佐
求carry

加左155lv 名係naruto

我都未改名 naruto分身

巴打可唔可以接受我
我叫doge

搞掂
Sorry
有無話刷咩運角比較好?

成日跌水晶

我而家要水晶升150lv

玩左兩日 抽到step6 瘋狂中帶土 留左兩隻 一隻食到40運
但冇其他封面限 之後應該升邊隻好

我寧願咁中
想幫陰佐開A

主線差hard 12 13就打完
好似中得散修修咁
呢家邊個pool抽得過?

玩左兩日 抽到step6 瘋狂中帶土 留左兩隻 一隻食到40運

我寧願咁中
想幫陰佐開A

陰佐開晒a打pvp爽爆
隻帶土打pvp勁到
長掛 六道鳴人
加我id一齊玩
id : 673364459418

主線差hard 12 13就打完
好似中得散修修咁

好多勁角

我都係抽到step6
屌 抽得一隻帶土
又抽唔到六道佐助
中左2隻佐助同九尾 想問開唔開好?

開得

開得

記得重覆既限留2隻

開得

記得重覆既限留2隻

其實隻game幾好玩 又要少少技術 可惜無咩人玩
Btw 想問多句 中重覆咩用?
Hkg 豬柳係邊位巴打
啱啱新入黎首抽緊,想問下十抽有無得一次過開哂十張卡黎睇,一張張開好慢

開得

記得重覆既限留2隻

其實隻game幾好玩 又要少少技術 可惜無咩人玩
Btw 想問多句 中重覆咩用?

開被動技 角色右邊有行野 限定最好留兩隻 除左知屬帶土個d
啱啱新入黎首抽緊,想問下十抽有無得一次過開哂十張卡黎睇,一張張開好慢

我覺得成隻game熄左佢再開返黎睇抽左咩好似仲快
請問有冇咩快刷忍石嘅方法?
抽到step4 個pool差陰助就齊
終於升完班爺
想問下啲藥丸係咪等同pad加蛋?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞