[AN/iOS] 火影忍者終極熾焰 Ultimate Ninja Blazing (1) 六道降臨

390 回覆
7 Like 1 Dislike
兩隻火影GAME都有玩,其實真係覺得呢隻好玩D,唔多明點解唔受歡迎

想順便問下,可以拎黎換發現石個隻幣,其實係點得返黎?

18人任

香港日本無咁多人玩 外國多 外國網好詳細d資料

https://www.reddit.com/r/NarutoBlazing/comments/77aqwm/waifu_team/

呢個笑左 waifu team 有千代婆婆
抽完1round 好糾結繼續抽定等下次限pool

抽晒9次?
我抽左第6次第7次用25石諗梗抽唔抽好 仲未中到帶土

抽晒9次?

抽曬啦9次
抽啦 帶土認真好用

抽晒9次?

抽曬啦9次
抽啦 帶土認真好用

要課金好肉赤啲石好貴
兩隻火影GAME都有玩,其實真係覺得呢隻好玩D,唔多明點解唔受歡迎

想順便問下,可以拎黎換發現石個隻幣,其實係點得返黎?

18人任

香港日本無咁多人玩 外國多 外國網好詳細d資料

https://www.reddit.com/r/NarutoBlazing/comments/77aqwm/waifu_team/

呢個笑左 waifu team 有千代婆婆

無睇呢d , 通常一隊打曬 其它12個位用黎升lv
刷左成晚都無限 5星都好少見
(我隔離火影驚跳過嚟 )

我都仲有玩 個個唔好玩咩

感覺另一隻火影 無乜新意
但偏偏公司投入既資源比較多

呢隻好似遲下出疾風傳關
呢隻人物太少 但反而我淨係玩呢隻
個邊出撚到六道2兄弟,關又多
又成日新pool,不過太多野升又合唔多想玩

我覺得會限定角色放大技幾型
不過玩法太爆肝 要衝排名 又要課活動限定角
刷左半日 唯一好啲係陰佐同舊班
仆街原來係限班同陰佐
我洗撚走左
不如有玩既巴打 一齊留 id 同埋係個名前加標記 ,方便一齊打任
新手開始玩 長掛班爺
求各位carry
長掛帶土/班爺/陰佐
求carry
長掛帶土/班爺/陰佐
求carry

加左

玩左兩日 抽到step6 瘋狂中帶土 留左兩隻 一隻食到40運
但冇其他封面限 之後應該升邊隻好
長掛帶土/班爺/陰佐
求carry

加左155lv 名係naruto

玩左兩日 抽到step6 瘋狂中帶土 留左兩隻 一隻食到40運

抽到第7放左棄

長掛帶土/班爺/陰佐
求carry

加左155lv 名係naruto

我都未改名 naruto分身
打緊急任務卷A協力 掛住5星滿lv班都俾人跳

人地要滿運角

人地要滿運角

無運角自己開場等人帶啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞