[AN/iOS] 火影忍者終極熾焰 Ultimate Ninja Blazing (1) 六道降臨

390 回覆
7 Like 1 Dislike
請問有冇咩快刷忍石嘅方法?

打協力?
抽到step4 個pool差陰助就齊
終於升完班爺
想問下啲藥丸係咪等同pad加蛋?

今日開無幻城啦
今日開無幻城啦

好似係出三船 可唔可以出下其他人物
玩咗一個月到 有無巴打想加

同埋99運角有無需要升到極level
界限突破好貴
[quote]玩咗一個月到 有無巴打想加

界限突破好貴[/你唔突運角都要突其他架

隻game唔係幾隻限定就夠玩

好似依家決戰斑S知屬關 , 要決戰角加突破角先過到 , 反而限定一隻都唔洗用

好似依家決戰斑S知屬關 , 要決戰角突破角先過到 , 反而限定一隻都唔洗用

想問下巴打咩係決戰角同突破角

好似依家決戰斑S知屬關 , 要決戰角突破角先過到 , 反而限定一隻都唔洗用

想問下巴打咩係決戰角同突破角

依家隻知斑就係決戰角 , 突破角就係可以上到150lv個d , 隻驚其實好大份既角都會用得著 , 所以上到6星既都升就得 , 5星就升知兜 技兜 體櫻 多由也比較多人用 , 亦都係28cost關常用角
話說呢隻game咁少巴打玩架咩?
有無巴打知無幻城既報酬幾時會有明明今朝睇係250幾名 無理由乜都無呱
有無巴打知無幻城既報酬幾時會有明明今朝睇係250幾名 無理由乜都無呱

一早派左 如果真係無就email去問
依家有冇D咩UP緊?
重玩想刷首抽
第18關隻4代要點打
開曬奧義都爆唔到佢個絕對迴避
第18關隻4代要點打

第19關 , 用無視迴避打
第18關隻4代要點打

我用隻六道鳴 奧義秒佢唔到 之後就GG
第18關隻4代要點打

要用埋奇拉比 香燐 咒印佐助 呢D破絕對迴避既黎打
第18關隻4代要點打

要用埋奇拉比 香燐 咒印佐助 呢D破絕對迴避既黎打

冇巴打講果d角
想問頭十抽之後,係唔係一定要打關拎石

有冇啲快啲既方法?我見人地刷首抽都係廿抽咁去
想問頭十抽之後,係唔係一定要打關拎石

有冇啲快啲既方法?我見人地刷首抽都係廿抽咁去

入其他玩家場 ,同唔玩家一齊過關會有石拎
想問係咪冇晒人玩?
無晒聲氣
抽唔到柱間
好似隻班勁過柱間
點解十抽完啲角會唔見咗 已經唔見咗隻斑同六道帶土 有無人都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞