[AN/iOS] 火影忍者終極熾焰 Ultimate Ninja Blazing (1) 六道降臨

390 回覆
7 Like 1 Dislike
啲+值上限係幾多
同埋有無話要點加先叫好

最多300血同100攻
啲+值上限係幾多
同埋有無話要點加先叫好

最多300血同100攻

最底仲有2個係加血同攻,個個要食乜先加到?
黑到 抽左8次都唔出佐助
又要草80粒

同路人 我去到第9次保底先中六鳴

想要班爺但唔中
黑到 抽左8次都唔出佐助
又要草80粒

同路人 我去到第9次保底先中六鳴

想要班爺但唔中

想要柱間準備抽第10次但都唔中
唉 首抽左好多次 第一次中兩限
不過係兩隻鳴.. 係咪要重刷

2隻嗚?其實我一開波都無中限野照開波玩
之後幾次都有中
係咁刷會刷到唔想玩

之後幾次都有中
係咁刷會刷到唔想玩

中左兩隻限定鳴人..一樣既

之後幾次都有中
係咁刷會刷到唔想玩

我都覺得唔錯 玩住抽 重覆食自己又開技 六嗚D回血技好有用

之後幾次都有中
係咁刷會刷到唔想玩

我差一隻嗚可以開第三個回血,諗梗課唔課金抽好
差第9次未抽
首抽中鳴佐八尾 咁跟住抽鳴定佐好

新手新開想問下應該點排好

六道鳴同六道佐都有晒?

六道鳴同六道佐都有晒?

應該抽鳴定佐好 唔課金的話
唉,最後課左金

六道鳴同六道佐都有晒?

應該抽鳴定佐好 唔課金的話

斑都幾勁
新手最後都係抽唔到六道鳴
宜家抽唔抽好

是否垃圾
宜家抽唔抽好

而家好難抽 不過諗住抽下我愛羅個pool

大家覺得換邊隻好?

大家覺得換邊隻好?

睇巴哈話佐助同香磷
新手今日先開始玩,宜家靠佢送個隻5星四代玩住先 (本身好鐘意四代同埋唔想刷首抽咁麻煩)
宜家我愛羅同共鳴乜乜乜(封面有佐助,卡卡西)個pool好似唔太值得抽,想問下呢隻game大概下次倍率up或者有勁野抽嘅pool係幾時?會唔會好似另一隻火影game咁每個月一次倍率up嘅pool?
新手今日先開始玩,宜家靠佢送個隻5星四代玩住先 (本身好鐘意四代同埋唔想刷首抽咁麻煩)
宜家我愛羅同共鳴乜乜乜(封面有佐助,卡卡西)個pool好似唔太值得抽,想問下呢隻game大概下次倍率up或者有勁野抽嘅pool係幾時?會唔會好似另一隻火影game咁每個月一次倍率up嘅pool?

我都想問

我都係新手 玩左2個星期
但以我所知 岩岩先完左六道鳴人同佐助 果個pool應該係最強既pool
至於會唔會咁快出新勁角就答你唔到

我都想問

新手可以抽1~2次睇下中唔中勇屬佐/穢土鼬/小南,
否則建議先留石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞