同爸媽去東京八日七夜行程 求評

317 回覆
279 Like 19 Dislike
三日夠哂啦 早啲出發,好好運用個bus pass一定得👍🏻
好似都幾多係行商場或者大牌子嘅街
不如考慮下去自由之丘?會有比較多小店,啲嘢比較特別
有update。麻布台之丘位於33樓、34樓的免費觀景台,從4月18日起改為有條件式開放,只有4種人士才能前往觀景台
1.麻布台之丘森JP Tower的辦公室使用者與相關人員
2.有預訂Dining 33的客人
3.使用Sky Room Cafe & Bar的客人
4.有購買Dining 33 pâtisserie à la maison的客人
正路跟團係新宿/東京車站集合
0800-1800 十個鐘左右
樓主去完未?兩老有咩評價?
有心理準備都好chur吓
兩日一夜玩完富士五湖 (我去哂五個)
已經好攰吓
箱根基本行程都係chur
樓主去完出賽後檢討 ok?
搭單問都係同屋企人去,打算買3日廣域pass,每日都係當晚返東京訓,計劃一日去河口湖,一日去輕井澤,一日就到埗/離開去機場嗰程
想請問一值唔值得花一日去輕井澤?定可以同日輕井澤+多一個地方?
感謝
輕井澤唔係來回都4個鐘?
覺得plan得幾好 不過實際情況要就番二老既體力
行街果啲可能唔好搵啲行到盡頭先到餐廳 冇其他方法去既地方
我上次就係犯左呢個錯誤

玩得開心啲!
去咗6次東京都仲會去 係爭在諗過唔過埋夜
係,但唔想拉gip checkout 又 checkin,所以會即日來回東京
感謝意見
買左pass想除左河口湖去多個地方,有無推薦?
樓主去完有無咩感想
幾好!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞