Sony WF-1000XM5 / LinkBuds / LinkBuds S (33)

201 回覆
3 Like 2 Dislike
之前join jor豐澤替換2 wm4 冇單冇盒可以換xm5?🙏🏻
而家用緊 XM3 ,發現右邊紅燈長期唔着?係咪隻耳機就嚟死呀?但係又正常充電聽到歌
用開IPHONE
近期隻AIRPODS PRO壞壞地
想換XM5
上網睇左D資料
想問而家仲會唔會有之前XM4個電池問題?
同埋跑步易唔易甩
咁啱垃圾CLS比左張1000蚊券想用撚左佢
張1000蚊買唔買到pro 2
Xm5我一出就買,唔覺有電池問題
但iPhone 用都真心用返pro 2好啲
唔知買唔買到
其實隻Pro都用左3年
先想用下其他牌子
可唔可以講下有咩唔好
其他人就話XM5有斷線問題

我用緊XM4答唔倒你係咪真
收到
唔該巴打
咁果1000買唔到PRO 2先再算
上個禮拜買咗XM5 都遇到少少連線不穩 但剩係用YouTube music聽歌先會有 用Apple music Spotify或者YouTube本身個app就冇嘢
想問你地粒m4 有冇上2.0.1
我換完電就冇upgrade過
想問下依家出xm5定airpods pro 2好?
見xm5好似好多問題 但想音質好少少

利申 用緊airpods pro 1
用緊咩電話先
IOS講咩音質
用緊iPhone
有,XM4上年六月中買,買完即上2.0.1,原廠電,冇換過電,亦都冇好似其他人咁有電池問題

諗緊臨完保養之前好唔好去換電,睇過其他人換完電就壞咗個降噪,小驚
有冇人知如果唔見XM5唔見單邊 整返要幾多錢?
罪大客服好撚狗唔肯講 話一定要比左佢check先有價錢
請問如果講降噪>舒適
邊個好啲

用緊iphone
想問下有冇巴打知WF-1000XM5唔見左個差電盒要配番既話幾錢到? 買左一星期都唔夠
Xm5有冇耳膠推薦?
喺app較,坐低行路跑步可以set唔同模式
有冇巴打知唔知 依家仲有冇得用WF-1000XM4加錢換XM5? 喺維修部

我XM4舊電已經換咗一次 而家屎撚到仆街 6個地鐵站都捱唔到 仲要叉唔足電

今日去咗專門店問 佢話幾個月前都仲有得換 依家就唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞