Sony WF-1000XM5 / LinkBuds / LinkBuds S (33)

150 回覆
3 Like 2 Dislike
師兄用咩電話呀
我23u update完都係冇得用LE Audio 唔知師兄你有冇
想請教巴打
我xm5壞左 (叉唔起兩粒? / bluetooth壞左) 想拎去整 個流程係點?
呢幾日返工唔記得office hour 打去sony問
無睇netflix 答你唔到😂
更新完終於有得用LE Audio嚟打機
Pixel + LinkBuds S 更新完有LE audio, 初步試感覺幾乎冇delay
斷線問題返工放工先見真章
你係pixel幾
我4a+linkbud s update完都係唔比我用LE..
developer option 嗰度唔比我enable LE audio
sony個app又話我部機唔support LE..
但明明個4a 個spec係support
更新完好似無咁Lag
我都想用LE Audio,XM4唔support
就算4a support LE Audio,但係應該都要Sony更新個耳機嘅支援清單…可能4a太舊唔提供支援(即使4a本身可以)
覆返自己
要去setting入面unpair 再pair過
一次唔得就試多幾次
會聽唔到電話?
啱啱試過了
電話冇問題
whatsapp就聽完電話之後 會斷咗audio 要手動reconnect
有冇上網登記保養?有嘅話可以直接拎部機過去

冇嘅話,帶埋單上去就OK
Le audio Linkbuds s左邊冇咗疾
Dllm忍咗2年
再*
哇屌竟然有update,真係老懷安慰
咁xm5嘅ldac宜家用得到未
LE audio同LDAC點揀
香港站AirPods Pro都窒
反而想知人多嘅情況(例如收工時間搭地鐵)會唔會易窒
我peak hr返,唔會,鐵無。
但香港站行人電梯位6 7成機會窒。
今日響T1,機場附近,搭巴士
連s24u用ldac都無疾
反而朝早落樓下果陣疾左幾下
我宣佈xm5重回tws第一寶座
窒既位都係窒
但唔同之前窒到無聲,依家係窒係變細聲咁窒
感覺係好左,但已經轉左會了
s23u 係唔係要上one ui 6.0先有?
因為我仲在5.1配對過幾次都唔見有
呢個真係唔知 我用緊6.1
好,麻煩哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞