嘜而家又興返BB戰士咩

561 回覆
11 Like 31 Dislike
舊三國我係有幾隻未砌,隻轟大帝真心唔捨得搞,怕上色唔靚
今個月已經入左17盒
聽日入埋另外兩盒
洗左7百幾蚊
我會睇佢片假平假名讀出嚟,除非連原機體都唔識既話讀出嚟讀多三幾次就知道
其實玩得多都知咩仁宇,精太,摩亞屈
真紅主輝龍玫瑰金剛石。差LGBB炎水版號斗丸同魔星。
最後係HGFC五子 +師父+ 舊版HG魔鬼。
我唔鍾意RG神,頭先好似係ins見到兩舊水都冇買。
仲見到一隻賣緊$175蚊既RG艾比安......
其實ins啲人係咪好鍾意留意人哋拎住既嘢? 我特燈揸埋個袋口拎,高炒睇唔到就望側邊,好奇寶寶?
半年先行一次,除咗搭lift走我就唔知點走
收埋天鎧王啦有武裝
好撚正
細個買過天鎧王但嗰時最多得1隻,唔計號斗丸最靚係鷺主。屌你舊版號斗丸明鏡止水mode把劍,頭飾,膊頭"鳳凰"字貼紙分俾武零斗同羽荒斗,好撚仆街
點都仆街唔過七超
有冇人計過要砌哂嗰七條友啲乜乜形態總共要幾多盒
第一個從來都冇試過;Z II分屍玩都係試過一次咁多
尤其拳頭腳板底真係好想嘔...
兩隻撈埋玩=完全體

刀霸三大將軍
編輯
新世新飛驅鳥大將軍

來自天界的大將軍,擁有刀霸三號劍,當三劍合力時,為封印魔王而消失。
組成部份﹕
本體﹕武零斗頑馱無.飛驅烏型態
雙翼﹕武者飛驅烏
雙手﹕武者號斗丸
肩甲﹕羽荒斗頑馱無
胸甲﹕武零斗頑馱無.影迦樓羅頭部
角飾﹕初代頑馱無大將軍(切去中間長角)
天帝爆進大將軍

代表鐵機武者的大將軍,擁有鐵斬刀 (正體為刀霸二號劍),當三劍合力時,為封印魔王而消失。
組成部份﹕
本體﹕鐵機武者爆進丸
角飾﹕武威凰大將軍
胸甲﹕鐵機武者爆進丸.SD型態角飾
肩飾﹕四代目頑馱無大將軍.雙翼零件
背部﹕四代目頑馱無大將軍. 背部白色星輝零件 , 武威凰大將軍.背部雙炮
雙翅﹕三代目頑馱無大將軍. 背部下翼
爆零鳳凰大將軍

來自地上界的大將軍,擁有烈龍刀 (正體為刀霸一號劍),當三劍合力時,為封印魔王而消失。
組成部份﹕
本體﹕天零頑馱無(連同輝羅鋼胸甲)
頭盔﹕新凰頑馱無(連角飾)
角飾﹕獸破頑馱無.與新凰頭盔上的電鍍鳳凰角飾進行替換
胸甲﹕飛驅烏超將軍
合體技.超天動奧義﹕天神明斬・刕

有冇見過.....
幅圖都係第一次見
我玩到獅龍凰之前就冇玩

應該去咗玩MG
好好珍藏。作為回憶
以前武者SD好似出得幾密,都搞唔清楚邊隻係邊隻,加上以前無得以家可匕/上網找到資料咁方便。見過過一排都無印象
呢度有冇大佬玩改造
武者鷺主係我3叔最後一次買俾我既嘢

如果你未有而又想買既話,你哋會唔會俾訂?
細個五六年班買到齊哂冧把一盒盒,砌唔砌一回事,係貪佢入面個本說明書既故事內容,睇唔明日文都要追番咁追,飛驅鳥大將軍 頑駄無大光帝
會,但會搵相熟或感覺穩陣的實體店訂
點仆街法, 如果出哂同一盒, 咪劇透
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞