嘜而家又興返BB戰士咩

561 回覆
11 Like 31 Dislike
為咗大陸市場搵多水?

呢個仲正 但令我諗起.....
原來係PS1的遊戲來,無玩過添。可借
模型當年見過。睇下依家Bandai會否再番出。如果有又唔貴,到時入返套收藏。
三國又reboot真係麻麻。好心係就水滸啦無咁悶。
以前D BB戰士真係好有玩味

三國
真三國
Heroes 又一大堆三國, 但撈咗好多其他世界新嘢
不過Heroes啲模起得幾劣吓...
先唔講強國市場
三國題材係日本黎講都算好賣
又諗唔到點寫新BB戰國,咪reboot
反正都係賣膠姐
吖,點知又幾好賣
索性食住個勢玩埋大蛇無雙,撈埋戰國同外國英傑
撈撈下再撈埋天宮

我反而覺得佢啲彩透有返廿幾年前BB啲彩透味道
部分彩透而唔係成隻都彩透

Btw我想佢出返以前武者丸傳啲系列多啲
已經唔係要佢出mgsd技術 唔好偷膠加一大舊屎膠得唔得 次次一想買就諗起上色地獄 時間都夠我砌兩隻mg
不死鳥同神武兜🥹🥹
細個有砌,而家睇到啲離地炒價真係得啖笑,仲有堆人屌班話貴嘅人
本身再販個價有加係正常
但炒到3~4倍真係離地
冇錯呀,最好笑在有堆人會屌班話貴嘅人
隔咗廿幾三十年終於見到第二隻野生冒流刀
獅龍凰計。如果舖頭賣5舊,FB/ 林雪呢類賣450,我會去舖頭買
屌呀
今日返大鋼
未收得工點夠人搶
1粒鐘前皇室堡有一隻唔記得$38定$390
灣社團好撚多超機動
皇室堡有獅龍凰2x489舊飛驅鳥大將軍2?落幾層有1隻大鋼武威凰唔記得邊度好似有隻大光帝
我買咗疑似各剩1既冒流刀
全部都唔係平價,俾炒狗賺不如自己賺。多謝炒狗掃撚啲嘢,令我哋唔係買唔到就係貴一倍甚至更多倍
灣社團好撚多超機動
皇室堡有獅龍凰2x489舊飛驅鳥大將軍2隻?武威凰2隻落幾層有1隻大鋼唔記得邊度好似有隻大光帝
我買咗疑似各剩1既冒流刀
全部都唔係平價,俾炒狗賺不如自己賺。多謝炒狗掃撚啲嘢,令我哋唔係買唔到就係貴一倍甚至更多倍
更正
好型,依隻咩嚟

我用左上角"天帝鳳形態"去google搵.....
皇室堡唔係得社團個層有模型咩
吊。我買MGSD好過。咁都有得炒
好似落多一兩層有間唔記得叫咩天。我都係落落下離遠見到個高達display櫃.....
之前返工時間唔啱所以皇社團見到輝龍冒流刀就即攞。自我知道再販後第一次去好景睇。七人超超機動輝羅鋼細盒既勁撚多,有啲後悔買早咗。但佢天零賣220囉

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞