王青霞涉逾期居留等6罪 申請保釋被拒還押監房看管

455 回覆
132 Like 3 Dislike
香港坐幾個月,上返去佢都有排坐啦
偽造國務院感謝信 依樣野,佢唔撚大獲呀?
前排爆哂大獲先係01定唔知咩YOUTUBE CHANNEL到話無過到
係過哂比前妻
條女當初話「一切交給法律公正處理」,原來係講將自己交給法律公正處理
佢老婆幾正
好想同佢做愛
虛假文書
如果有攞嚟用,就係行使虛假文書
就算無攞嚟用,管有虛假文書都會犯法
印象中係嗰單嘢開始所以俾人質疑佢,佢就掟堆假證書出嚟證明自己,之後就一發不可收拾
好搞唔搞 搞黨
依邊坐完一定遣返中國 然後公安接力
假做國家遣證書真係有排坐
你知道太多了
打錯字啦個傻鳩記者
被告無須答辯
其實係佢自己死要面
比01訪問果時係咁SHOW假野出黎
佢唔撚SHOW 唔撚作大 根本無人去查佢
最多咪一路話佢呃提款基D樓,又話臭雞,又話臭閪咁
但佢就係死要面,先係咁吹大,大話駁大話,實易爆架
連登仔第一次做到嘢
支拿人全部係咁啦
依堆證書堅靶係香港唔耐
但國務院封信呢? 依樣野好似都已經傳到去大陸,比人係咁問
犯法磚材
用假證書拎優才
證書假>無優才>過期旅證
我國偽造文書犯罪規定在刑法第280條中,其第1款規定:“偽造、變造、買賣或者盜竊、搶奪、毀滅國家機關的公文、證件、印章的,處三年以下有期徒刑、拘役、管制或者剝奪政治權利;情節嚴重的,處三年以上十年以下有期徒刑。

香港坐完遣返上去仲要要坐多三碌
基哥反cup 直接將條大陸雞送入監再送中
好撚高招
你拎其他大學證書都無事
國家出既證書,佢夠膽死做假既出黎
有用無用都係死路一條
果然要呃人先要呃自己 唔係佢呃埋自己po 啲假證書出黎 都唔會搞到自己坐監
拎啲淘寶證書黎呃入境處 佢都幾大膽
可能係畀唔到地址,驚佢棄保潛逃
偽造虛假文書,陳振聰就係咁比人屈左12年
笑死,係咪基哥個仔終於落手篤灰
佢唔比出黎,都無事
一比出黎就出哂事
人地質疑佢,比人推
佢就係咁講依樣果樣
你係比人推,有車CAM影到啦,你係到咁樣把撚咩
呢挺西大陸女人以為周圍都容許佢呃呃氹氹
條八婆老千霞仲話公道自在民心 你班連登仔屈鳩佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞