王青霞涉逾期居留等6罪 申請保釋被拒還押監房看管

455 回覆
132 Like 3 Dislike
竟然唔俾保釋
綠帽基咁愛國都唔俾面??
我係真優才會好嬲, 搞到咁CHEAP
真係優才點會嚟香港
7日鮮個類逾期居留?
死撐左咁耐話自己啲學歷係堅嘅
好想睇佢親口認行使虛假文書
IQ 180既佢會唔會諗到方法甩身
九成九大陸妹迫婚攞身家,基叔把心一橫篤灰用假文件攞優才位取得居留權,假文件罪無兩年都唔放啦

拖一拖又可以唔使結婚又可以屌免費雞
佢係柒
其他數以萬計專才先唔會好似佢咁攞啲証書出嚟四圍俾人睇
入嚟嘅有幾多係 「專才」定係「磚才」
真慘
別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿
隨時呢個都係假
有無人念過CHRIS背後可能又係D唔知乜野聯手騙財集團
而CHRIS都可能係其一人員, 或背後有BIG BOSS
D文件都係人地做比佢拎出黎, 拍曬心口話無事
佢自己又ON鳩鳩蠢到信以為唔會上身
或者係果D專向老野埋手既女性團隊,
目標就係分身家或者得到錢財OR 樓
雖然咁樣念好似陰謀論左少少
但係唔出奇 ?? 以前都有D咩野明媛訓練班....?
基哥可以擁抱大灣區㗎嘛,真愛喎
口話真愛轉頭攬第二件
係佢話自己响小巴落車時畀人推咗落地,叫佢嘔返基哥七層樓出嚟,跟住佢就上01晒證書話自己有料大把錢,其中一張就係國務院證書,之後有網民話個名單冇佢份,佢就屌01話我畀張國務院證書你但冇話畀你登喎咁囉
入境處真係要徹底調查,重新覆核現時所有獲批專才嘅申請,核實所有學歷證明,嚴懲造假
好正常佢係有團隊 美國偉哥係訪問中都有提過依點

仲有佢之前係連登mon post 又 秒del 相 好難相信一人所為
個團隊做呢D決定唔係個TEAM蠢
而係隻棋子CHRIS蠢....
CHRIS又真係乜都照跟,
勁撚快MON POST同埋DEL相
做證書同文件又係勁撚快
跟住反駁網民同埋出POST速度都係勁快
洗地式出招, 荒死人唔知佢要同大家對撐
唔知會唔會篤D背後既人出黎,不過都唔可能, 因為乜野都係經佢手做, 經佢手POST。。。
笑死 前排唔係去搵律師大人㗎咩
王被控取得入境證而作出虚假陳述,及使用虛假文書罪,指她於2019年10月23日,在申請入境證時作虛假陳述,即聲稱在萊頓大學獲頒發工程學碩士學位,和使用三份虛假的Pacific States Aviation的畢業證書。

其實似係鬼佬做嘢
大陸男星吳秀波為咗飛條二奶告條女勒索,結果條女真係被佢告入咗,所以呢個世界真係冇嘢冇可能嘅
玩到咁大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞