王青霞涉逾期居留等6罪 申請保釋被拒還押監房看管

455 回覆
132 Like 3 Dislike
條傻西當初仲要講到有紋有路咁

王青霞透露透過優才計劃來港、有飛機執照
Chris又透露自己其實來港不久,是透過優才計劃來港,詳述優才、高才和專才分別,並說:「優才最難,只有長(常)春藤大學先可以,香港政府會補貼畀我。優才要學歷係Master以上,學歷一定要係長(常)春藤大學。」她稱自己現時做飛機零件採購工作,幫飛機公司買配件,更說:「我本身鍾意飛機,讀飛機唔係你哋諗咁樣,讀飛機其實係要讀氣象學,亦都要學機械工程學。」、「我有飛機執照,亦都轉頭可以同你分享!」等等。而Chris在訪問後把各項證書發送給《01娛樂》,所涉機構包括:美國史丹福大學、美國飛行學校Pacific States Aviation、北京航空航天大學、Grey Eagle Flight Academy、中華人民共和國國務院等,記者有問可否刊出,她說若要刊出,需把學號遮蔽,因為牽涉到其私隱。
佢似拎學歷申請「專才」? 係等候期間用雙程證入境到依家? 專才最終唔批?
最鍾意小器嘅傳媒
淘寶$100有冇交易?
基哥要變打飛機哥了

你班連登仔搞到基哥冇女食
虛假陳述虛假文書
即係佢真係用啲假證書報入境

我一直以為佢拎出嚟打卡曬吓命
屌條女真係戇鳩唔係扮
李龍基有話Chris多次出入大陸 如果證件有問題點解過到
你好on9
不如屋企printer印
呢啲叫蠢

好好睇, 有無人攞嚟拍戲
好似落唔返
我覺得就算佢用護照出入境只要無遺反逗留條例 只係吹話自己係專才入境應該唔會郁佢
冇風險點求得世間財

富貴險中求啊,結完婚,分一半身家,即時人間蒸發都仲得
哇 入境點做嘢嘅?

近年李龍基有不少內地工作,未婚妻又有否同行?他説:「有呀,就係有呀,但係都冇事,我都唔明點解,所以我係完全唔會懷疑佢嘅身份,我都覺得好奇怪,而家入境處話佢行使假文書,但係冇理由,假文書係唔可以出入境,我唔明,所以等我返嚟會了解清楚呢單嘢,會搵吓謝偉俊先。
李龍基win
喺大陸不嬲都得㗎嘛,點知香港唔得喎
嘻嘻 分硬
應該無喇
一出境就即刻拉喇
放心,一定會,不過坐返排先啦
佢低調d分分鐘過到骨
專才喎,未見過一個地區審核專才資格咁撚鬆
假野都過到
就係睇係有
放左佢返大陸再入過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞