我正式宣佈:elon 已經係過氣廢老

160 回覆
86 Like 170 Dislike

條友好癲;條友下下都係用最少資源做再大既output;Tesla, space X同Twitter 都係;所以話佢買得小GPU,真係唔好睇少佢用最少資源做到同OpenAI既野。

但陰暗面就係、同佢打工,真係要賣命先可能達到佢要求。魔鬼老闆,恐怖在依啲老闆多數唔會落手落腳做,同好明白每一樣嘢嘅過程同學問,但佢就係好多時仲清楚過做果條友。
之前睇咗本鋼鐵人但係唔係好update
遲d買埋嚟睇先
都唔同層次

Elon Musk稱第一位 Neuralink 患者可以用意念控制電腦滑鼠
https://lih.kg/kCowwS
正一傻鳩口水廢老 睇股價就知
睇股價 當時GME 一定係未來
GME 都已經縮返去佢老母個西度 仲點有未來?
你叫apple開源試下
井底之蛙
不如睇吓 tesla d optimus發展到咩地步先講
差唔多領先晒 其他同業
人哋已經玩到晶片植入 臨床嘅地步
DAU多左咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞