陳同佳「心情唔好、唔精神」 管浩鳴冀台方基於人道主義立場允許佳仔自首

273 回覆
12 Like 173 Dislike
好似話推到下年
又唔使去住
變咗政治角力
兩邊都唔會跪
所以佳仔可以繼續等GTA6

特區政府發聲明,回應有指台灣殺人案疑犯陳同佳願意到台灣是「被自首」,形容指控完全失實,促請台方務實同積極,接收陳同佳。 在台灣,陸委會凌晨發稿,批評港府強調陳同佳案只有台灣才有管轄權,是因為港府將台灣視作中國一部分,形容港府做法矮化台灣主權。
日日住豪宅 打ps5
佢冇殺人會過到依啲生活?
宜家都5年,早d去坐好過浪費時間
佳仔:可唔可以等埋gta vi先
整完容改埋名

而家可能係你隔離位同事添
唔係台灣玩野
係管堅持用旅遊簽證申請

一個通緝犯想入紙旅行
海關邊會批

正常係海關轉移
有心做既去改身份證全名就入到境啦
佳哥有冇玩palworld
越瞓越攰
正常香港人出入臺灣就要有效簽證,所以航空公司喺幫你CHECK IN時會問你拎入臺證證明。當然,你CHECK IN時無有效入臺證而表明會辦落地簽證,航空公司/地勤都會畀你上機的。
陳生就係因為根本申請唔到入臺證(不論是網絡簽證還是落地簽證),所以基本上航空公司係唔會畀佢上機。否則臺灣方面係有權因為旅客未持有有效旅遊證件而罰航空公司的。

所以點解一直港府同管生都係要求畀陳生可以申請臺證就係咁解。
關:度假需要力氣別要懶
張:嘆世界有什麼感嘆

佳仔日日都要上連登,再一路聽lala世界 。比我都攰啦
煩到仆街
台灣明明係祖國一部份
而家同佳係國內犯法 竟然冇法例制裁到佢
一鳩野送上祖國 打靶咪得
再補多句 台灣自古已來係中國一部份
大家拍爛手掌啦

唔出
心情唔好 唔去啦
潘曉穎就好開心 好精神?
邊個出錢
屌你,幫佢證返台證,是撚但飛過去咪得囉

又唔係政治犯,喺香港又服完刑自由身,唔撚明白浪費香港納稅人嘅錢

是撚但放佢出境台灣仲好啦,成撚日攪到自己hang晒機,又話台灣係中國一部分,但又送唔到佢走,又要不斷走出嚟話佳仔點點點,咪又係打機食飯,不斷增加香港負面情緒

真係成班都係垃圾,唔撚識做
因為ps5都冇驚好玩,所以心情唔好
日日通頂打機有撚精神咩
咁香港修訂逃犯條例點改變度呢個情況?
機會比攻台仲低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞