Apple Watch 用家討論區 (63) Series 9 / Ultra 2

223 回覆
2 Like 5 Dislike
點解我見到Carousell有好幾個人都係放呢個combination
個個都話自己抽獎抽返嚟

跟住一睇隻錶全部都假嘅

邊有made in USA
小弟用緊Series 7
近排用佢禁做運動遠足行山既時候
無再show爬升高度
但行完睇返手機又見到有
想問下係要update os 定隻野壞左要整
壞左
用緊Ultra 1,有冇人試過隻錶明明off咗always on但不定時會自己跳返做on?

同埋早幾日喺隻錶入面幫八達通增值,畫面出咗done但其實冇幫我入過錢,仲要收到email話有transaction
電無漲淨甩mon, 有無邊度維修介紹/買膠邊自己痴嘅key word?
啱啱屋企搵到隻全新series 3,係咪已經冇用?

屋企冇人用i phone,如果平時當普通手錶用得唔得㗎?定一定要有i phone先用到?
第一下著錶一定要IPHONE, 可以搵朋友幫手
好,我試試先
邊度仲買倒s7
有隻s8 啱唔啱
有冇人用緊Ultra1更新完好倒水?
我隻series 4 更新完watchos 10.4 後超級倒水電...
100%=>0% 4小時內
開低電量模式都係倒水

錶冇發熱
個新os啲電量好有問題
又充唔到電又倒水
我係越差越冇電, reboot 完就慢差
太耐無用APPLE WATCH~
岩岩入左隻S9
原來而家連接唔洗LOGIN ACC~
以前買或賣都驚個ACC HOLD左係到~要LOGIN舊ACC 再重置
Scan隻錶咪login左?
你入iPhone睇保養果版睇吓有無隻錶
其實大家覺得呢條42 毫米銀色錶鏈帶值唔值咁貴?

https://store.apple.com/hk-zh/xc/product/MU9A3FE/A

成日覺得呢d會夾毛
thanks 師兄
今日去左genius bar
個指南針sensor 壞左
我隻ultra2半日無晒電,重設都無用,有無人都有相同問題,
yoho 有冇?
呢條嘢有買貴冇買錯
但而家最大問題係驚佢出新apple watch 係唔通用錶帶
自己鍾意就去馬啦,值唔值得就得你自己知
thanks 上面兩位,我再去apple試下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞