Apple Watch 用家討論區 (63) Series 9 / Ultra 2

223 回覆
2 Like 5 Dislike
知唔知會唔會有45mm 但係短錶帶
即係手幼用45mm
有45mm不過你手幼戴45mm應該會好鬆喎
簡單啲講就係啲Apple啲錶帶45mm都會有S/M size
但Hermes就好似45mm只有M/L size
W綠店
apple Watch S9 GPS + 流動網絡⌚勁慳高達$1,318!
1️⃣先減$800 👉🏻激筍價 $3,199起⚡
2️⃣再賺👉🏻中銀信用卡高達$518現金回贈💳

最近隻aw s6啲電用得好快返到戴到放工得返19%電,之前係唔會跌過50%

我s2換s6果陣,s2舊電都冇咁廢
新post留名
啱買咗隻S9
應該就出10
都仲有半年嘅
幾時出ultra 3
Ultra 1 升左10.4 電池即時倒水
ultra 2 大家有冇鋼錶帶款推介
買得se即係為左平
仲買care咪本末倒置
用住再trade in新款先正路
想升10.4, 但一直卡住係準備中, IPHONE同S9都試過REBOOT, 用返完裝線都係卡住, 有冇CHING知點搞
我都係,放棄唔更新住
iPhone Watch app Setting -> Storage -> Delete Update File
我delete過,都係更新唔到
你地覺得「點兩下」功能有冇用
屌, 隻SE update完極速倒水. 個幾鐘無左20%電 點撚樣用呀
如果收工再出街返到去得返10%以下
買ultra為舊電又on9
未食飯, 機都熄埋啦. 收咩工姐
隻S5舊電就死 準備過英國,諗緊出唔出S9/U2好
我隻S9升10.4頭兩日都係差滿用完一日得返10-20%,過左兩三日佢應該process完啲野就由差滿到day end仲有~65%電淨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞