2023 NFL Season (6)

906 回覆
1 Like 1 Dislike
Deebo仲有無機會拎sb
Btw做jax 球迷幾好 早早收爐 拎冠又唔關自己事
錢袋咗就算啦今年比牙玉坐埋WR1個位似乎可以學obj 養老模式
係真既話都幾世界級
咁睇新例先攻TD係唔係都博8分好似抵啲
新例揀先攻反而係被動
只要你 TD
搏唔搏後攻都會揀 8分
係 play calling 層面都爭好遠
即係後攻每次都係 4th down territory
你先攻一開始好難 take 呢個 risk
後攻睇住食
你fg 我就坐底搏fg 努力試個td
你td 我就試個8分
先攻要搏8分都唔易
Kelce喺之前個play太令人有深刻印象,避開兩三個,要另外2-3人先拉得佢住
吹水吓嘩
第三個possession 已經係 whoever score will win, 之前打和咁點
出埋 Quote 我諗好難假
係咪太緊張唔記得咋
Hardman td完都唔知贏左 Mahomes同佢講佢先知
佢自己都估唔到要打加時
但係主教練需要考慮到每個細節
所以佢一定要負小小責任
好少上嚟
喺度用廣東話講NFL波經都有另一種風味
我唔經唔覺已經連續15年喺香港朝早睇Super Bowl (係每次都喺香港,會請假睇,尋日就撞正初三唔駛請假)

佢應該講姜神
佢有Mcduffie同Sneed先叫到咁多man
所以49ers WR1同2今場都消失
反而俾WR3 Jennings打爆
Blitz佢就成日都call
但今場相對上其實唔算好影響到Purdy
AFC Champs個場就真係影響到Lamar
Spags 今場個 heavy blitz scheme 係影響到 49ers 個 blitz pick up assignment
兩個關鍵 play
OT 49ers last play RG RT blown assignment 搞到完全 miss 咗 Chris Jones
https://twitter.com/Ron_Kopp/status/1757244796085637368?t=3pB02Ej2LToIw2N8tCklmQ&s=19
4th 49ers last third down Kittles pick 錯邊
https://twitter.com/benbbaldwin/status/1757050362828030440?t=VHJdb0V0ZoRR4TfsJK_sKA&s=19
真係唔知UFL有咩好睇
當年exchange開始間唔中睇下
所以好鍾意joe burrow嗰陣LSU屈機
而家打Bengals 唔知佢仲有冇機會打sb
(Wow咗勿插)Kelce對住Andy Reid咆哮張相變咗萬能key
試玩madden 24 難玩到仆街狂比人interception
49ers 炒左DC Steve Wilks
Parade 1死9傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞