2023 NFL Season (6)

906 回覆
1 Like 1 Dislike
澳洲人就係兩者中間先最唔識應對
不過理性計 冇個人情感 今場係好睇嘅 兩邊都高質
不過理性計 冇個人情感 今場係好睇嘅 兩邊都高質
我覺得好西,KC冇食飯咁攻又擋唔到人地守又守唔著,但49ers咁都咬唔入
不過49ers應該煩約掛 無記錯
成隊都big name chase young, Bosa 其他nfc隊打毛毛咩 有錢至宇宙Rams都會有caps冇理由49ers madden fantasy team mode咁
澳洲佬要同佢飲咖啡或者啤酒

真 就好似mlb咁睇落hea99 跑2跑
但一季打成一百幾十場仲要back to back to back 其實唔係咁簡單 仲未計練習
其實今年好tight好刺激
歐洲佬都要睇邊個國家。英國佬就笑裏藏刀。 德國佬就formal. 日日要握手。 法國就懶西
今年兩邊都隨時爆炸
分差一直都拉唔開 所以刺激啲 同埋觀眾普遍enjoy睇進攻
兩隊進攻都好多失誤 所以頭段睇落有啲眼瞓
其實Lions 打Chiefs 仲過癮 永遠4th and short 都一定去嘅真癲佬 加埋Jared Goof
頭3節睇49ers 防守係好好睇
DL pass rush 做到嘢之餘勁 discipline
Contain 到 Mahomes pocket 唔俾佢 out of pocket 變魔術
幾次決賽都choke
識睇既巴打會覺得防守好正好睇
一啲好似我咁波齡短/甚至第一次睇應該唔太睇到啲咩 覺得悶
始終對決個畫面會精彩啲
Shanahan 可能有多一次機會
老嘢真係要出嚟教吓啲90後廢青做人
唔熟歷史
點解cowgirl喺美國地位變到咁
你有呢個成績好難humble
早兩年superbowl Rams嗰年就真係精彩
其實今場防守算幾明顯易睇到嘢
49ers block撚到真係一啲空位都冇
Mahommes根本傳唔出
勁快打穿o line mark到wr kelce傻
不過後段kelce一打返起啲就輕鬆啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞