2023 NFL Season (6)

906 回覆
1 Like 1 Dislike
唔喺美加、香港,有冇link 睇完整重播呢?
Nowtv 未有囉
你掂佢一條毛嘅資格都冇啦
意粉佬就自爆
韓國佬都好大隻
大學嗰時啲韓國男同學個個都高大做gym
依啲係精英QB既氣質
基本上TB 同 AR你比機會佢做最後一個drive,佢行上場個下,你就會覺得場波佢食硬既Feel
想當年仲讀緊書 諗住放break嗰陣都已經打完 點知居然入到加時賽
真係有今生冇來世
原來XFL同USFL合併咗
我覺得依啲大心臟真係無得練 隨時一唔夠決斷比人interception就玩完
以前Eli Peyton同Brees呢啲,
一到last 2 minutes 真係好有功架
頭三節又唔見佢咁決斷,係要零秒出手先下下快槍手
AR 其實少 game winning drive
GOAT tier QB standard 黎講

All time game winning drive top 5
Brady - 58
Peyton - 54
Brees - 53
Big Ben - 53
Dan Marino - 47

AR - 31
一到 2 mins 要慳時間就要 no huddle
OC 基本上幫唔到手
大部分時間變 QB 自己 call play
呢個時候就好易睇到 Elite QB 同 Game Manager 分別
Sor,我個例子有少少印象流
我都係17年左右先入坑
不過AR係多經典時刻
同埋佢真係好瀟灑,個人私心好鐘意睇佢打啲key moment

睇啲Elite QB手起刀落既感覺,正
Sor 可能表達得唔好
我唔係話你錯呀
純粹俾啲 fun fact 大家
應該無人會唔驚 last drive 俾個波 AR
Playoff先睇Packers,印象流佢場場都柒
冇既,佢依啲都真係key player
就算頭三節食哂屎咁
你比機會佢既話,佢就會攞你命
49ers致命傷真係一直拉唔到比分
都唔係,當年playoffs打死cowboys都係經典
不過佢都真係有7
唔緊要,其實我season 都少睇
以前初入坑會睇下replay,依兩年忙得滯都少睇左
波齡唔耐,淨係記得佢MVP輸俾廢老同Jimmy G
Mahomes今年Super Bowl Run同老嘢Bucs果年一樣
除咗Wild card戲碼弱啲之外
其他都係underdog晉級
好有說服力
點反得落手
今年chiefs playoff 少咗班馬幫手係真嘅

利伸: 喱兩隊攞都冇興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞