2023 NFL Season (6)

906 回覆
1 Like 1 Dislike
老嘢復出未
買中頭獎係cocky 啲
咁睇完成個regular絕對underdog
堆WR傻既 Travis又改左姓Swift
黎緊幾年睇吓邊個做到 Eli
老野冇咁誇張 好多年都first/ second round exit vs 老manning雖則Seahawks 同Rams 被carry我認 但有年KC playoffs robbed burrow 個年 同bills holding 又冇call太撚過份
睇netflix 套quarterback
佢老婆都幾難頂下
造神難以避免架啦 造神可以吸引一大堆fans hater 令關心度更高 對nfl百利而無一害
當年老嘢金身俾人講咗幾耐
Tuck Rule Game 呢
應該未到憎Cowboys 程度
chiefs coaching 好實淨,帶住堆牛油手贏到(oc 仲係fucking matt nagy),防守自己又養到幾個好球員

等其他隊自爆基本上都可以run deep暫時睇coaching 真係冇乜隊夠砌
不過Mahomes 同Stephen curry, foj, 梅西一樣 收視保證 可以理解 但佢啲小動作真係搞唔掂 兩冠之後撚有以前個種humble 咩
High School sweet heart. 成世人就係做另一半
個Punt真係轉捩點
美國佬唔多buy humble curry就係比較humble所以一直比人輕視
Cowboys 反而我想見佢行遠D 因為越big game The goat Dak越多野笑
第一次睇足全場,就算唔識睇都睇得出兩邊都好多失誤
送比我都唔要
美國佬始終都係鍾意showmen
講開小動作我反而最憎 Allen 啲 fake slide
宜家啲 rules 已經夠保護進攻方
佢玩 fake slide 根本 bug 黎
唔係一場好精彩既比賽 但個punt fumble後就好刺激
我要
美國帝崇尚個人主義 亞裔太humble 職場上都係俾人輕視
都唔記得咗第四節臨尾都係Kelce衝咗一段
同美國佬打交道你要表現到實力出黎 唔壓倒佢地都要拍得住佢地 你收收埋埋人地就睇你唔起
佢地唔係歐洲佬個啲紳士風度 做野最緊要夠揚夠威
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞