爐石戰記討論區#14 終極癌症

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
其實德魯伊唔係好難打姐
用魚聖打牧師場場比人TURN2 末日

任法都唔係好難玩啫,場場打control priest
出隻食菜蟹可能仲撚有FEEELLL啦

順手出張野食10費spell

張10 費卡真係好op, 之前好耐冇玩第一次見人出呢張卡o 左咀

又5 傷又5 甲又有一張555 怪, 仲要抽5 張卡, 嚇到我呆唒

張野叫終極瘟疫但係沒負面效果,應該加返摧毀5粒水晶

跳到費頭未爆個時真係好勁既

就算所有5變成3都會有人用

全部變3
抽3滋補術5費
打3參考憤怒2費
招3/3計返2.5費
3甲0.5費
總值10費,叫做合格
應該都一堆人帶
我敢講句 咩牌組都贏到元素法
玩Jade druid成日輸warlock, 乜春都清到
對快deck又輸, 一張flippy bird/warleader/pirate333就比人打爆
對快deck又輸, 一張flippy bird/warleader/pirate333就比人打爆

對Taunt druid輸9成
爆牌戰好似仲勁過爆牌賊

對Taunt druid輸9成

冇人叫你玩

咁你去玩warlock啦
我敢講句 咩牌組都贏到元素法

岩呀
本來仲雄心壯志想拎dk法爬
點知真係好廢
開始多人玩爆牌戰
屌你老母尤格薩倫
冚家產我日撚日拜你
對面一出就心理遊戲拉我隻弗丁
屌拜你真係食得屎啦

係咪唔記得推廢老出馬路
開始多人玩爆牌戰

抽牌魚 解牌 解牌 洗手牌入deck 尢格 尢格 GGWP
開始多人玩爆牌戰

開始多人玩爆牌戰

亞服係佢帶起唔出奇
其實邊條契弟諗到呢副on9deck出黎
好似剋到德魯伊喎
開始多人玩爆牌戰

亞服係佢帶起唔出奇
好似剋到德魯伊喎

頭先睇佢玩對德3次都輸喎,同埋佢冇擺646
開始多人玩爆牌戰

亞服係佢帶起唔出奇
好似剋到德魯伊喎

頭先睇佢玩對德3次都輸喎,同埋佢冇擺646

佢初頭有擺
後面唔知
btw 好似係dog砌
點解玩得咁輕鬆
https://www.youtube.com/watch?v=qPKfGOqkPdc

對面冇跳個費咁滯
要贏有咩出奇

仲要唔係J德
J德你冇646唔洗諗同佢打疲勞
諗諗下,之前智識古樹 755 5血抽2二選一都比人nerf, 依家多3 cost, 唔洗簡,仲要打多5傷同抽多3張, 諗依張卡果條友係咪唔記得左暴風之前做過咩
啱啱塞張麥迪文落德魯伊到又幾好玩
諗諗下,之前智識古樹 755 5血抽2二選一都比人nerf, 依家多3 cost, 唔洗簡,仲要打多5傷同抽多3張, 諗依張卡果條友係咪唔記得左暴風之前做過咩

睇環境,果陣咆德太勁,宜家呢張nerf硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞