爐石戰記討論區#14 終極癌症

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
個系統好撚有趣
想打德魯伊既時候就會係咁比法師獵人

玩巨人術比德種死
轉打頭想砍德 比控制打死

都係進退化薩滿好玩
屌你合張del 1 cost
讓一張都要屌撚晒你地班心火牧同J德先

擋唔到j德架

擋唔到j德架

驚你有味

擋唔到j德架

驚你有味

張野只能加5-10%左右勝率
都係J德開大

擋唔到j德架

一開始公佈張卡戈時外國一班人話J德已死
實際係T1全部都係德
其實魚人聖有咩咁勁

勁在對德勝率較高

快攻德就係囉

鬼係咩 快攻德得一副復活牧打佢過5成

見親堆德都係唔會卡手
J德種得快過我放魚人

J德同DK牧都係狗黎
牧d解牌多撚到
依家仲帶埋張4費群體沉默
我諗DK英雄黎講牧好大機會會nerf

牧dk 個強度設計得幾好wo, 係有張555 可以令他0 cost 2傷先覺得特別勁
其實魚人聖有咩咁勁

勁在對德勝率較高

快攻德就係囉

見親堆德都係唔會卡手
J德種得快過我放魚人

J德同DK牧都係狗黎
牧d解牌多撚到

牧dk 個強度設計得幾好wo, 係有張555 可以令他0 cost 2傷先覺得特別勁

真係廢我諗得賊DK
大佬你成9費冇鋪場冇解場
比你隱形都冇用

擋唔到j德架

實際係T1全部都係德

J 德係你未出646 之前已經種到上55 66,比你爆左張魔都已經可以打爆你個頭,加埋張10費補牌,清曬場都可以再種過 張646 都有用既,有依張拖到後期咪變左有機會贏lo, 不過沒咩幾鋪可以拖到咁後lo

擋唔到j德架

實際係T1全部都係德

J 德係你未出646 之前已經種到上55 66,比你爆左張魔都已經可以打爆你個頭,加埋張10費補牌,清曬場都可以再種過 張646 都有用既,有依張拖到後期咪變左有機會贏lo, 不過沒咩幾鋪可以拖到咁後lo

打j德準時出646好似空轉左rd咁
其實魚人聖有咩咁勁

勁在對德勝率較高

快攻德就係囉

見親堆德都係唔會卡手
J德種得快過我放魚人

J德同DK牧都係狗黎
牧d解牌多撚到

真係廢我諗得賊DK
大佬你成9費冇鋪場冇解場
比你隱形都冇用

賊果張真係好特別,出完就可以按回合結束,好似沒事發生過咁

擋唔到j德架

實際係T1全部都係德

贏既機會由1%跳到上10%左右
出隻食菜蟹可能仲撚有FEEELLL啦

順手出張野食10費spell

出返隻 5/5/5 我看到你了 好過

出返隻 5/5/5 我看到你了 好過

指定法術counter spell
其實點解bb唔出番憎恨者 成隻game都冇呢類型嘅卡counter d勁法術

張10 費卡真係好op, 之前好耐冇玩第一次見人出呢張卡o 左咀

又5 傷又5 甲又有一張555 怪, 仲要抽5 張卡, 嚇到我呆唒
其實點解bb唔出番憎恨者 成隻game都冇呢類型嘅卡counter d勁法術

655咪COUNTER
COUNT咪自己咁解

張10 費卡真係好op, 之前好耐冇玩第一次見人出呢張卡o 左咀

又5 傷又5 甲又有一張555 怪, 仲要抽5 張卡, 嚇到我呆唒

張野叫終極瘟疫但係沒負面效果,應該加返摧毀5粒水晶

跳到費頭未爆個時真係好勁既
開咗張金EPIC 正

跳到費頭未爆個時真係好勁既

就算所有5變成3都會有人用
依家仲有冇得揀天選之人
其實德魯伊唔係好難打姐
用魚聖打牧師場場比人TURN2 末日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞