櫻坂46暨日向坂46交流區第四百三十四回 8th Single 「何歳の頃に戻りたいのか?」2月21日発売決定!

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
唔錯 可惜得CDTV先睇到full size
隻舞唔係叫好 又唔係叫差
無前2單有d特別位記住
ok la我就係覺得takahiro有時攪太多花臣

簡簡單單跳下咪算
反而我覺得好似mv 中段2個鬥跳返前2單舞 而家果part改左舞 好似好改唔知果邊做咩 同埋無訓低
都仲有跳返摩擦同start over啊,仲有幕麗奈係圈中間類似櫻月
其實係食返d歌詞,但隻舞同歌本身就係中規中矩
依家出嚟個樣又好正常

https://x.com/morirena_1002/status/1757000322009182593?s=46&t=tY2M4mV5J7fCsuiq0LN4XA

我最鐘意依part

不過整體黎講,果編舞太多細節,唔知係咪太貪心擺番哂以前d編舞落去,反而搞到好散好碎,簡化番加多d齊舞仲好,而且個人shot都幾多下
Btw 夏鈴果件連身衫搞到佢跳唔到咁,下次換番條長褲算啦

呢個髮型好好睇
櫻坂之後啲單人shot多咗 但我個人鐘意wide少少睇多啲舞
on9 音game, 30抽0 ssr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞