櫻坂46暨日向坂46交流區第四百三十四回 8th Single 「何歳の頃に戻りたいのか?」2月21日発売決定!

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
group IG
可唔可以唔好再搵TAKAHIRO編舞
2024.02.22 繼續支持理寶寶
成長咗好多啦
Love it 女兒
上年啲CM疑似係因為日本最大果間廣告公司電通入面有櫻坂fans 負責果個staff成日都post櫻坂野 呢個我自己估

夏鈴小心機有得拍係因為個製作人話去過一次櫻坂live俾佢吸引左好想搵佢拍劇
個製作人成日都係x讚夏鈴
不過呢個製作人好似已經轉左去amazon prime撈

然後夏鈴上年麥當勞個cm係因為之前上過個電台 電台個host係負責拍廣告既 佢講話因為同夏鈴傾完對佢有興趣所以之後搵夏鈴拍廣告
印象中呢個廣告好似都係同上面提過電通果個staff有關

hono推走單野有種講法係可能屎花想拎專屬模特所以當初推走 不過都係大家鳩估
家陣雜誌業都係衰落 已經冇咩模特位置
成個坂道都無乜拎到新專屬甚至常規

櫻坂平時冇幾多個成員有外務 啲member如果畢業就算想繼續做藝人都好難 冇咩可以撈
可能有唔少member畢業之後都會藝能界隱退

輝仔就真係唔知點解 人氣最高都冇咩撈
淨係拍過套坂道合作劇
感覺佢自己好似都有啲佛系
好佩服Ching睇得咁專業
我但求見到自己個推就開心
我大佬東村芽衣就係咁公道
你名都打錯 仲話係你大佬
收皮啦亡霊狗關唔關你事呀
個po開黎就係比人留言架啦
外務呢啲嘢都係講際遇
上年見到成員多咗咁多機會,都證明櫻坂向住正確方向行

夏鈴咁少上電台都喺電台遇到咁好機會
強帖留名
搞咩變咗marketing po
https://www.instagram.com/sakurazaka46jp

而家好似諗住俾mb po野咁ge
留名學野
lmlm

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞