櫻坂46暨日向坂46交流區第四百三十四回 8th Single 「何歳の頃に戻りたいのか?」2月21日発売決定!

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
好想睇ponpon拍劇/戲
Pon做女高好正
多謝支持友香
欅亡靈
係咪因為友香套戲先入坑
有幸阪個名
我亡靈我嬌傲
放耐啲假休吓,之後快啲完約離開屎花換新公司,馬隊就係成功例子
馬隊套戲真係無諗到咁爆
吸完自己fans ,仲吸到新fans去櫻欅
會場好撚多支那種牙屌
Sorry唔小心負評左
想問大家moved on左未
我到依家都覺得張欅封印真係好殘忍…
當然而家櫻發展都唔錯
其實本身大家就係比欅種風格吸引,對櫻嘅感情點都冇可能會一樣
最心痛是 愛得太遲 有些心意 不可等某個日子
最可怕是 愛需要及時 只差一秒 心聲都已變歷史
as 一個欅時期入坑嘅飯
我而家都係中意欅嘅世界觀多過櫻
但如果考慮到mb嘅mental health
我覺得將欅封印係最好嘅決定
Move on到就唔會ヲタ卒 可能因為櫻風格同2 3期我都冇feel啦
反正冇必要move on 推しメン卒咗繼續支持就夠

至於啲歌 我一開頭覺得一期走晒就算啦 再唱都冇咗以前陣味
同埋覺得當初既然營運都冇珍惜過呢堆歌直接同欅切割 依家就咪撚拎出嚟賣情懷引亡靈(除咗一期卒嗰陣honour佢哋)

自從小林卒我都算另類move on咗 反正我都退坑 佢哋拎嚟做乜好似都唔關我事 我對欅歌印象永遠留喺執笠之前嘅performance 以後j舊片 支持卒mb
藤吉夏鈴 本日3月10日(日) オンラインミート&グリート(個別トーク会)」欠席のお知らせ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞