[NEVERLAND] (G)I-DLE 討論區 (49) - I am the top Super Lady

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
渣男被殺
一眾好姐妹集團式幫佢解決問題

快手開套戲比佢哋
岩岩用0.5x睇多左次
應該偵探刷一路追查緊呢間酒店爆炸案
首先發現到妮係出事房間上面既住客
本身偵探刷都諗唔明 直至偵探刷發現到佢地同時係案發現場
岩岩好就係「i got the revenge」

之後就變左講返5個女點樣反殺個男
雖然妮麵琦娟4個好似互不相識
妮係罪犯 麵負責追捕佢
娟只係一個極度貪婪既酒店職員
琦係個普通既吉他手
但係就係佢4個救返柔弱刷
MV入邊嗰個造型都好靚,但Minnie特別靚。

Btw繼i want that 再次爆炸又殺人
再加埋上面soojin既生日
仲有一幕係偵探刷 「ready to burn」文件同條屍
好可能刷係分飾兩角
寓意佢地5個仲想救返soo jin出黎
https://x.com/shusoodogchenn/status/1758159577047281955?s=46

內藏soojin生日 喊死了 原來revenge係咁解
仲有一絲希望 離開cube之後會唔會變返六個人

左邊soojin 右邊刷
Threads 而家奶味藍深夜大暴動
twitter都係 宜家我內心暴動緊
唔會啦,況且珍而家都簽咗新公司solo
分分鐘BRD都係娟總開 間嘢完全冇資料
走左,團名同D歌唔知點搞
歌都好D 因為大部份都自己作
都係分錢既姐
團名係公司 財產 有商標,以後用唔番
唔續個人約 團約繼續 其他團都係咁
唯有係咁,但都係入唔番SOOJIN
呢個VER + 佢D補充應該係最合理
https://www.youtube.com/watch?v=yhqhAfBxziA
呢個分析超多細節, 完全反轉表面故事走向
上星期已經唔計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞