[NEVERLAND] (G)I-DLE 討論區 (49) - I am the top Super Lady

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
唔知點解明知佢實力差減截 但就係鍾意舒
眼鼻嘴 睇到我耳仔射精
好似好耐冇見過做idol做得咁滿足嘅團
佢哋一睇就好愛份工咁
同Jennie平時hea跳好好大分別
🐶:這首歌還有一個小故事,跟舒華錄音到時候,舒華那段發音非常難,練習也不是很順,工作人員大家都在討論要不要換分配,但我就覺得為什麼大家都不相信舒華?覺得有點生氣!

所以我就帶著舒華一直練習,跟他們說就算要錄到凌晨我也要把這個part給舒華!最後好好完成了,覺得很滿意,舒華原本不太做這些雞皮疙瘩的事,但這次錄完舒華過來抱了我🥹 覺得 啊 我真的做得很對🥹

琦弟
Baby how do i look.gif
態度惡劣 已舉報
講緊邊首
Doll
tomboy3億
今次cb呢個look應該難超越 短髮+牛仔型到
嚴禁分化neverland & dive
唔知係講緊一開頭嗰段定後面長嗰段呢
呢首真係好好聽
快課!
聽聞係全員 髮質 太差 斷晒
本身淨係鍾意minnie 同小娟

但今個cb 麵同雨琦屈撚到癲,特別係wife

wife 同super lady 都係第一次聽好難聽,聽多幾次就變日任
係 佢哋親口講斷曬
但係都好襯佢哋 斷都斷得靚過人
3億
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞