容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 狗 )

1001 回覆
354 Like 6 Dislike
希望佢早日完成自己既夢想
希望佢早日完成自己既夢想

佢有喺伊朗國內踩車,最近好似拎咗passport,本身想去德國,但visa唔批,驚佢做難民
仲有幾篇就完伊朗
到時開新post好嗎?
聽朝要行山,夜晚返黎繼續
多d推post ok?
多d推post ok?

幫推
多d推post ok?

加油

高登追過嚟,第一次留名

樓主好man
妹妹好正

巴打返咁夜

紐約撚 次次都晏就上黎搵文

好想踏足美帝領土

有機會黎NYC 絕對要比我請你食餐飯
我好敬佩d肯挑戰既人
覺得自己係一個安於現狀 不敢挑戰既人黎
First lm
Pish
多d推post ok?

推呀
就咁懶洋洋地過左兩日,Maisam好痴住我,或者因為我係佢唯一既傾訴對象?而且最緊要係,我明佢諗緊乜。

離開Tabriz既朝早,屋企冇晒大塊餅,佢爸爸特登踩Maisam架車出去買,俾我地帶係路上食。Maisam話約左朋友踩車,於是就送我地出城,明明果陣個天就未光。

果然,隔左一陣,佢就話佢朋友改左時間,而佢一直冇話送到去邊,出左城,佢繼續踩係我前面,小明就係後面恰住眼訓跟。

送君千里,終須一別,踩左粒幾鐘,係一個迴旋處度,Maisam毫無前兆咁停低,然後擰轉頭話:「我差唔多要返去喇!」

我展開雙臂,示意想同佢擁抱一下。眼紅紅既佢泊好架車,行埋黎同我地攬左下,我拍一拍佢背脊,同佢講:「你會飛得比我更加高。」佢攬完小明之後即刻轉身,大概係唔想俾我地見到佢喊。

然而佢都係忍唔住。

佢上返車,放低一句「保重」,就係我地既目光下離開。

我不禁諗,係呢個世界,冇自由並唔係最慘,最慘既係你生於呢個封閉既國度,而有追求自由既意識,但上天展俾你既只係一對飛唔起既翼。

See you, my Iranian brother.

呢段睇到想
又會好睇到咁嘅
多d推post ok?

加油

高登追過嚟,第一次留名

樓主好man

紐約撚 次次都晏就上黎搵文

好想踏足美帝領土

我好敬佩d肯挑戰既人

巴打長駐美國?
我相信我會去
就咁懶洋洋地過左兩日,Maisam好痴住我,或者因為我係佢唯一既傾訴對象?而且最緊要係,我明佢諗緊乜。

離開Tabriz既朝早,屋企冇晒大塊餅,佢爸爸特登踩Maisam架車出去買,俾我地帶係路上食。Maisam話約左朋友踩車,於是就送我地出城,明明果陣個天就未光。

果然,隔左一陣,佢就話佢朋友改左時間,而佢一直冇話送到去邊,出左城,佢繼續踩係我前面,小明就係後面恰住眼訓跟。

送君千里,終須一別,踩左粒幾鐘,係一個迴旋處度,Maisam毫無前兆咁停低,然後擰轉頭話:「我差唔多要返去喇!」

我展開雙臂,示意想同佢擁抱一下。眼紅紅既佢泊好架車,行埋黎同我地攬左下,我拍一拍佢背脊,同佢講:「你會飛得比我更加高。」佢攬完小明之後即刻轉身,大概係唔想俾我地見到佢喊。

然而佢都係忍唔住。

佢上返車,放低一句「保重」,就係我地既目光下離開。

我不禁諗,係呢個世界,冇自由並唔係最慘,最慘既係你生於呢個封閉既國度,而有追求自由既意識,但上天俾你既只係一對飛唔起既翼。

See you, my Iranian brother.

呢段睇到想

原來打錯字
又會好睇到咁嘅

多謝
多d推post ok?

推爆你個菊花
好好睇呀丹尼仔

好想踏足美帝領土

我好敬佩d肯挑戰既人

巴打長駐美國?
我相信我會去

岩岩出黎做野
讀n展返香港冇前途
所以一定留企低
仲追緊第一個post
好好睇呀丹尼仔

好耐冇人咁叫
Between thanks

我好敬佩d肯挑戰既人

巴打長駐美國?
我相信我會去

岩岩出黎做野
讀n展返香港冇前途
所以一定留企低

最緊要開心,加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞