容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 狗 )

1001 回覆
354 Like 6 Dislike
今日有少少唔舒服
可能凍親,有d頭痛,我出多篇就訓喇!
唔好意思咁多位巴打
記得繼續推post please
丹爺早啲訓 聽晚繼續出文
今日有少少唔舒服
可能凍親,有d頭痛,我出多篇就訓喇!
唔好意思咁多位巴打
記得繼續推post please

辛苦晒
快d出埋佢
叻仔
我地身處既地方間隔好似一間村屋,大閘入黎之後有兩間痴住但並冇打通既屋,我地留宿果間似係擺貨或者公事用,總之其他人係唔會係入面訓。

唔駛一陣,司機既屋企人已經為我地送上熱茶同食物,我將個炒蛋放入口,嘩屌!牛奶炒滑蛋黎既!

配埋芝士,好撚好食呀屌!

原來司機唔係真係司機,佢係一個開農場既司機,養埋養埋d牛,揸d牛奶賣俾人整雪糕既。唔知點解,屋入面仲有佢手下幾個阿富汗移民既工人,每個人見到我地都好好奇,就算語言不通,佢地依然一臉純樸咁笑住同我地有一句冇一句咁傾偈。

阿富汗人

小明一時興起,拎左好多佢係唔同國家帶過黎既貨幣出黎俾佢地睇,司機一見,即時拎左兩張一萬里拉出黎,想送俾我地一人一張。我地兩個耍手擰頭,食你既住你既仲唔夠?仲收你錢?千祈唔撚好!最後反而係小明送左張印度盧比俾佢,賣口乖話想佢以後見到呢張銀紙就會諗起我地,算係我地一番心意。

Kind of sweet!

陪我地坐左一陣,司機就叫我地好好休息,佢同班工人要出去整d野,聽朝都唔會返黎,到時佢屋企人會整埋早餐送我地走。

我不禁諗,佢只係岩岩識我地冇耐,就放心留我地係度,成班男人出晒去,屋企仲有d老弱婦孺係度,如果我地立心不良咁點算?係城市入面,你問十個人,我諗十個都唔敢咁做,你話Couchsurfing呢d叫有張相,有個profile,都勉強有得追,係街執人返屋企?有咩事起上黎真係一去冇回頭架……

或者現代社會就係缺乏呢種人與人之間既信任,正正因為咁,更加凸顯呢一份情操既可貴。

第二朝起身出發,拎起尋晚放左係出面既水樽,見到剩返既半樽水結晒冰,先知原來伊朗既冬天真係好凍。

不過我個心好熱。
Sorry巴打,我先行告退
lm
見你而家出post咁勤力反而又怕好快到英國
一起身就嚟留個名
瞓醒就有文睇

想知丹爺而家喺屋企熱果陣會唔會短衫短褲露兩截色畀屋企睇?

(其實我想知你而家以前踩單車曬出嚟兩截色有冇褪去好多
瞓醒就有文睇

早晨
依家褪咗九成喇,我算白得快果d人,但對腳仲睇到有少少分別
第一次係印度返香港既巔峰黑白時期已經俾屋企人睇到,所以依家都冇乜所謂
瞓醒就有文睇

早晨
第一次係印度返香港既巔峰黑白時期已經俾屋企人睇到,所以依家都冇乜所謂

咁佢地知你hk踩去uk未???
瞓醒就有文睇

早晨

瞓醒就有文睇

早晨

雖然你未寫到去後面

不過我好想知道你成個trip覺得邊個國家邊樣平民嘢食最好食,或者最深刻
hi 最接近神嘅男人

雖然你未寫到去後面

不過我好想知道你成個trip覺得邊個國家邊樣平民嘢食最好食,或者最深刻

印度炭燒牛油豬
hi 最接近神嘅男人

Hi相ching

雖然你未寫到去後面

印度炭燒牛油豬

話說巴打你咪喺尼泊爾買咗4條披肩嘅
仲記唔記得喺旅途裡面分別送咗畀咩國家嘅朋友
(唔肯定有冇記錯)

雖然你未寫到去後面

印度炭燒牛油豬

(唔肯定有冇記錯)

一條自己戴
另外三條會講到
竟然肯出文

雖然你未寫到去後面

印度炭燒牛油豬

(唔肯定有冇記錯)

一條自己戴
另外三條會講到

lm

再用陰力輕輕一推
今晚創世紀大結局,1:30有獌狗,各位可以預得兩篇
今晚創世紀大結局,1:30有獌狗,各位可以預得兩篇

兩篇會和波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞