容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 狗 )

1001 回覆
354 Like 6 Dislike
去伊朗之前 諗住追埋你post就差唔多出發
而家我自己都去完, 先見你出文
我是來留名的
我是來留名的

由高登無Acc追追到喺連登有acc,丹B加油
宿命的留名
留名
要我地由佛誕等撚到聖誕
你話你好唔好意思,慚唔慚愧架你

其實我是來留名的
我是來留名的

咁樣睇咪有另一番體會
由高登無Acc追追到喺連登有acc,丹B加油undefined undefined

屌你真係16歲?
要我地由佛誕等撚到聖誕
你話你好唔好意思,慚唔慚愧架你

其實我是來留名的

俾心機呵返你
終於等到
以後你死左

A級係講對波定quality

個波係A級認證
希望可以係連登睇你完晒成個遊記
巴打我記得你
我都踩過單車去西藏

西藏之後既就無追
聽日追返文先
btw 加油
以後你死左

A級係講對波定quality

個波係A級認證

你射先定我射先好?
希望可以係連登睇你完晒成個遊記

如果大家都留守連登,一定會
巴打我記得你
我都踩過單車去西藏

西藏之後既就無追
聽日追返文先
btw 加油

大家都加油
留名
大佬 你知唔知我等左你幾耐
耐到 我去埋單車環台 多謝你
係跌左果個袋入面,裝既多數係d好似洗頭水同牙膏牙刷咁既日用品,一唔見左之後都真係幾麻煩,好在尋晚清真寺負責人係佢間士多度送左支牙刷俾我,我先唔駛臭親人。

俾左錢Yusef,感覺到此地不宜久留,我忍受住車頭擺下擺下,上車離開Qatruyeh。

只係一分鐘,我就停低,因為我唔心息,我要返轉頭睇清楚究竟我個袋係咪漏左係尋晚炒車既路邊,唔親眼望過我一定會後悔足餘下既旅程。

我踩返轉頭,問Yusef:「我懷疑我個袋係城外,請問你可唔可以揸你架電單車送我過去睇下?」

Yusef面有難色,搓一搓對手,答我:「但依家好凍……」

我個心離一離,佢呢個第一反應令我對佢徹底失望,我覺得自己好傻,不禁面上一熱。

聽完Yusef翻譯,佢朋友堆中一個肥仔自告奮勇話揸Yusef架車載我去睇,我望一望Yusef,好彩佢見甩難,都好樂意借架車出黎。

慢揸左五分鐘,我真係係路邊見到我個寂寞既單車袋!原來真兇係我自己!屌你老母!點解呢個世界會有人咁戇鳩架?

我情不自禁攬實肥仔叫囂,不斷同佢講多謝。

返到鎮上,成班麻甩佬係度笑,可能係笑鳩我一直以為俾人偷,正一戇鳩仔,不過我冇理,因為失而復得既感覺實在太好。

嗯,原來唔失去過真係唔識得珍惜。

當其他人想開我個袋黎睇,Yusef一手搶過俾返我,大概因為尋晚我同佢講過入面有cash,雖然其實入面一蚊都冇,只係我想佢地認真d幫我搵先咁講。

呢條友都係好人黎既,係扮大方呢下姐。

大佬 你知唔知我等左你幾耐
耐到 我去埋單車環台 多謝你

sorry呀巴打
早排真係忙,依家忙完喇!希望keep到每日3-4篇
係驚你地唔推post
留名
睇埋創世紀出多篇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞