容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 狗 )

1001 回覆
354 Like 6 Dislike
Afsoon個樣呢
相啊相啊
Afsoon真係幾夠pork
有浸烈女味出嚟
Afsoon個樣呢
相啊相啊

好似得合照
Afsoon真係幾夠pork
有浸烈女味出嚟

我鍾意烈女呢個形容
Afsoon個樣呢
相啊相啊

好似得合照

整走你個樣先
比佢真面目我地睇
Afsoon個樣呢
相啊相啊

好似得合照

整走你個樣先
比佢真面目我地睇

普通樣,信我
果陣追追下甩左,以為你已經post到完左
問起Afsoon背景,原來佢本身係一個英文教師,之前係Tehran(德黑蘭)做野,難怪英文咁流利。而佢返黎Yazd既原因係,佢想去波斯尼亞讀Phd。

Afsoon老母同佢後父

點解係波斯尼亞?因為易去,同埋佢曾經去過,覺得果度好靚。但再傾落去,佢話伊朗政府唔承認波斯尼亞既學位,依家佢掙扎緊究竟係去增長知識,抑或向現實低頭,唔浪費時間係對佢事業冇幫助既事上面。

係我地香港人既功利角度,答案一定係唔好去,因為讀黎都冇用。

不過我冇出聲,我依家清楚咁知道,呢個世界有太多野係想做,而到頭來可能係一場空,包括我做緊呢樣野,而且我諗我亦冇資格俾意見。

據我所知,最後Afsoon係冇去到讀書。

Afsoon織俾我同小明一人一條既手繩

告別Afsoon既時候,係2014年既除夕,新既一年將要來臨。
等左成晚就係諗住睇伊朗囡囡既樣
lm
丹爺
屌,得條繩

你地好撚煩

你地好撚煩

屌你正呀喂
Hi, 我同你同一個Hall
Hi, 我同你同一個Hall

係咪住三人房d nds
正啊屌

你地好撚煩

你有冇.........?

你地好撚煩

Yazd既下一個會停低遊覽既城市就係Esfahan。

Esfahan,伊斯法罕,真係細細個就聽過呢個名,作為波斯古國既文化交匯點,我相信當地一定有佢獨特既吸引之處,我亦暗暗期待住。

而係Esfahan,我地同樣被執返屋企,但手法真係層出不窮,同之前果d比,今次有誠意好多。話說離開Yazd當晚,我地又再踩夜車搵住宿,又係有架貨車停低,司機自稱Mr. Hosseni,佢不斷叫我地上車,話直接車我地去Esfahan,仲可以住係佢屋企度,想住幾耐就幾耐。

每個城既入口都有個咁既地標

天寒地凍,又可以慳返三日腳程,加上小明仲未適應返,時不時腳痛,所以呢個提議相當吸引。可惜,我係最接近神既男人,除非生命受到威脅,一滴兩滴三滴,如果唔係我係唔會搭車。我同小明講:「你想搭可以搭,我地係Esfahan等。」

小明擰擰頭,答我:「我okay呀,繼續踩。」我都幾肯定佢係俾我既豪氣干雲感染左。認真,小明係唔會死頂果種人,佢話okay就係okay,所以我點點頭,再次婉拒Hosseni既好意。

Hosseni堅持幾次都不得要領,知道遇上左硬手,亦無謂糾纏。佢係車度拎左幾個生果俾我地,再用紙寫低佢電話,叫我地去到Esfahan務必要打電話俾佢,一撚定要住係佢屋企。見佢咁有誠意,我地亦懶得到時再花時間心機搵住宿,都好開心咁握一握佢手應承佢。

我地就係Aqda呢條小村過渡到2015年

香港時間2015年1月1號0時0分,我係呢度撩緊鼻屎,伊朗時間就訓到豬西咁

係度過2014年最後一晚,都唔錯丫?

你地好撚煩

我想問你有冇做好朋友姐
by the way, , 一直追緊文.
留名
又話得合照但又彈張單人相出黎
想收埋自己食
想收埋自己食

係佢Facebook copy落黎
想收埋自己食

係佢Facebook copy落黎

屌,痴漢行為
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞