Onsun呢個新興既gip 牌子好似鬼鬼地wor

277 回覆
1233 Like 13 Dislike
呢個係contact me咋喎 無us
算啦 AT係衰MIC, 料薄 同個碌冇咁順
不過Lojel 唔夠貨到要排隊等
梗係去到買啦
退稅都2百
Lojel東京成日斷貨
行左勁多間先搵到
Lojel出名唔係因為消委會個測試咩
睇完先識買咗個
但未慣前開
住d細酒店前開好正
師兄用28寸定29寸?
不過老實講就算大牌子如Samsonite
官網都markup 貴過淘寶連運費40%

咩係香港買都係搵苯

搭單問
咁asia luggage inc呢間呢?
本身一見到gmail.com已經唔洗睇
唔係有十年保養咩 仲要加錢?
但overall嚟講好唔好用
幾時比人告? 100%抄啦
你買咩model咩size 幾錢
真係
覺得gip一係打爆買rimowa貪佢永久保養一係就是撚但幾百蚊淘寶算
中價位嗰啲2/3000唔知點解覺得買唔落手
不過自己未捨得買rimowa住,上兩個禮拜求其淘咗兩個一大一中用下先算
我呢個篋係國泰航空係 2016 年賠返俾我嘅,佢就賠咗個同樣係硬框邊嘅俾我。

除咗疫情三年冇去旅行之外,每年大概去四至五次旅行囉,用而家都仍然安好嘅。
留意返所謂永久保養係「肯」同你保養 都係收錢
之前整咗我幾舊水接近一千 用膠水痴返條裂痕 同埋整返一個轆
一千蚊加多少少我喺日本買到多個新
二三百又唔得 又唔好拖又真係易爛d 去得遠旅行唔安心
屌係咩 我以為免費包轆
淘咗個3/400,話係hinomoto轆,就唔信佢係真架啦,不過推落都ok,試一兩個trip睇下點 最平嗰啲也真係唔敢淘嘅
你以為made in europe 好威威
咪又係大陸運料去波蘭組裝。仲要組裝公司都係大陸公司
仲要10年保養唔洗錢架。
咪每年收翻你$100囖。
lojel日本都加價都加咗唔少
睇lojel日文網
同香港唔係差好多
韓國人公司
但轉做日本市場
日文怪怪地...

原來係強國廣東出產
得香港同台灣人買既姐
日本人基本上都唔買lojel
搵搵下又有新野
原來間野所謂的好多名牌 全部都係自己野
仲要係岩岩先注冊
根本搭緊雞棚呃人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞