Onsun呢個新興既gip 牌子好似鬼鬼地wor

277 回覆
1233 Like 13 Dislike
推呀
請問有冇咩牌子推介?
本身想買 睇完買Lojel算
呢間野明顯抄Lojel, 搵大陸工廠代工, 一收到Lojel律師信就要轉名再玩!
支那扮日本,周街都係
佢啱啱出嗰陣中咗伏
冇諗過帶咗佢去成三四次旅行先有人講
個轆係幾好拉既
呢個癲好多
就算LOJEL同ECHOLAC都唔係純日本品牌
純日本品牌應該得ACE同PROTECA係信得過 但性價比極低

不過行李箱, 尤其大個既都係消秏品
睇自己能力黎買啦......買太貴都無用
但登機果個就跟身既會用得耐要買好D
冇人講就要你講架啦
我就係見成件事好鬼又冇人講過先出po
又係呢d淘寶野出口轉內銷
睇個名都知
中國製造係全地球「質量」最好

點解要扮外國貨
一睇個樣就覺得抄Lojel
其實識喼嘅人都知lojel先係始祖
但依個牌子平一半 啲人就貪平
咩原因咁平大家心知肚明啦
唔知點解D 新興大陸牌子成日咁避諱寫自己個牌子來自中國, 一係唔寫, 一係勁唔題眼既地方先會寫一句found in Shenzhen
某越野牌子又係咁
好多新興運動耳機又係咁

死都唔肯好似人地鬼佬牌子大大隻字寫住來自邊到邊到

明明我地中國人已經係制度自信, 民族自信, 中國人站起來!!!

點解呢?
合作藝人全撚部TBB嘅奀星就知咩事
【淘宝】https://m.tb.cn/h.5IamP3nhmS0WBoh?tk=os4CW8t3MVS CZ0001 「bubule可折叠行李箱女前置开口20寸登机旅行箱26寸大容量拉杆箱男」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开
上揭式寄倉/手提
摺疊式收藏 兩邊係膠板唔同一般用布

【淘宝】https://m.tb.cn/h.5sg56kcKlwepQ4B?tk=3dTJW8teS6O CZ0000 「日本mofusand猫旅行箱行李箱折叠卡通可爱拉杆箱轻便女男学生18寸」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开
1kg手提景品篋
之前見後者幾靚一查見到係上海公司持有
然後啲大brand唔少都係made in 支那仲賣成二三千
咁大家都係大陸嘢,我揀平啲嗰個算
ECHOLAC 本身係日本品牌, 比大陸公司買左
佢D料還好都算足既, 而且保養真係包換轆
SOGO都有專櫃.....算係比較大既大陸日本牌啦

LOJEL自從開關後就唔再供貨打折既CUBO比經銷商散貨
只係得專門店同SOGO類百貨公司先有得買
貴到懷疑人生

即使係其他老牌子都係支那製, 無得避的
DELSEY就真係算9數, 買其他新興品牌都無咁嬲

擺到明係扮日本牌子
搵下公開資料越搵越多野
Travelguide=搵喼易=Onsun
球證旁證全部都係我嘅人😂
見LOJEL好賣又拎唔到返黎賣咪自己整個brand造到好似同假Lojel啲料好大分別咁
大陸做法係會開一間英文名公司做海外營運師承lenovo嗰招,改個靚名啲人就受落
燒痿會話delaey啲用料會殺精即刻鳩縮
你淘寶260$ 果仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞