Onsun呢個新興既gip 牌子好似鬼鬼地wor

277 回覆
1233 Like 13 Dislike
Ljoel咪一樣係大陸人喺日本開公司,貨就印度印尼做
有撚分別?
搞笑
反正成3k不如畀多啲買個rimowa啦
終身保養
samsonite十年前已經搵大陸外貿舖買好渣咋wo 屋企大把爛蓉蓉舊背囊舊gip
前揭只買lojel echolc
真, Lojel 近年又真係好多Youtuber帶起, 變咗潮流

注冊係殘體寫法
essential十幾萬yen咋嘛
trunk先over 20萬,正常都唔用trunk
是但啦,日本牌子咪又係mic
前揭式個個牌子都差唔多架啦
要抵用/實用梗係其他牌子/冇牌子抵屌
但啲人要睇牌子/生產地咁不如直屌rimowa算咁解反正一個有排用

我嗰個用miles換用咗好多年都未爛
個名都唔日本
幫屋企買過一個carry on,用埋hinomoto wheels都係300頭人仔包運落香港(自取),去咗2個trip暫時都非常正常。
宜家嗰D唔知,以前買落2個samsonite,舊年疫情後一用D轆嗰條“呔”碎裂,拎返去代理係免費換。
lojel 副線viva 都ok
viva 係 lojei 副線黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞