Onsun呢個新興既gip 牌子好似鬼鬼地wor

277 回覆
1233 Like 13 Dislike
thx
賣篋易 賣緊呢個牌除子
仲要貴過去千色/aeon買大牌子
Gmail
手提號碼
連投資多少少都唔肯或者懶惰
淨係呢兩樣唔使理佢係咪日本牌子都唔會買啦
mic其實唔係問題
但大brand啲qc同設計用料會做得好啲

所以淘寶抄嘅同款同大牌出嘅會有分別
淘寶啲抄襲廠如果要做到大brand咁,個價就會同大brand差唔遠咁貴,所以佢地唔會
新秀麗都係大陸做
但大陸版子真係唔識了
mic其實唔係問題
大把外國廠都mic
但大brand啲qc同設計用料會做得好啲

所以淘寶抄嘅同款同大牌出嘅會有分別
淘寶啲抄襲廠如果要做到大brand咁,
個價就會同大brand差唔遠咁貴,
所以佢地唔會

出黎啲野咪cheap同易爛

來自日本的前開蓋
唔代表個gip 來自日本同日本製造
佢都無講係來自日本

我有個可hand carry上機嘅喼,原來係淘寶(細佬買,我借黎用)
望樣唔知,後尾問返,原來連運費先百幾蚊
呢D你預佢爛都唔痛
其實我好懷念啪扣喼
出去睇而家9成都係拉鍊
睇人
我會覺得易爛,行行下/旅行旅中易爛會好麻煩
我果個hand carry,都係放濕碎嘢
所以都係放酒店備用所以就冇所謂
都啱,睇用途,heav duty 就唔掂喇
好老實,買佢你不如直接支那寶買好過,根本都係嗰D貨,換個logo就係。
大陸嘢扮 Lojel
光明正大話自己本地品牌唔得咩
咁我屋企果啲貴但真係一用用超過10年
都回咗本好耐
日本喼就緊係MIJ Proteca
之前官網買過一個360好啱去東京啲籠屋酒店用
唯一問題係好撚貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞