Onsun呢個新興既gip 牌子好似鬼鬼地wor

277 回覆
1233 Like 13 Dislike
所以依家買lojel一定係日本買 一個喼去兩個喼返
平香港專門店好多
啲鬼佬冇我哋咁敏感好多都中晒伏
隨時同casetify一樣, 淘寶料再抄人地個款
push
之前有單唔係抄款咩
好多都係咁玩

sasa特別鍾意sell人買swiss program
其實係sasa自家嘢,扮瑞士牌子
啲中國遊客、師奶就會俾佢呃咗
喺香港都有註冊到商標,不過用香港公司名義,唔知同隻河北佬有冇關係
Okok
Lojel 1989 年先成立
台資家族生意

唔知點解啲人覺得係日本牌子(除左Fit 同cubo的確係target 日本酒店房細而出
係囉,無咗聲氣,抄人地Dbrand嘅teardown俾人篤爆先落架。
依家casetify又出咗d新殼
因為官網係咁打飛機話自己found in Japan, 新聞稿間間都寫係日本牌子。
千奇唔好買lojel
買左灰色用左一次已經污糟到仆街同勁多刮花
Sd email 去問叫我自己抺
嬲到仆街
買得都係弱智癈老
睇佢成撚日sell乜鳩前面開
條濕鳩拉鏈流撚到
Onsun出行
呢隻孫銘詩喺自己国家都有申請商標,不過遲過日本幾年,唔知咩居心
咪一鳩樣
日本技術,日本設計,日本牌子

大陸製造
same
之前淘左隻gip去camp通山拖都無佢咁易污糟
仲要係抹唔甩嗰種
話說我有見過個背囊牌子

喺香港啲宣傳話自己係日本知名品牌
貼咗佢日本pop up貨架啲相

去日本旅行真係見到佢有貨喺大型商店
個日文簡介係寫來自香港嘅品牌

食兩邊水
LV都係made in Italy by Chinese (溫州/福建人)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞