EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (87) Toty完了吧 如無意外

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
oh diu sor9ly
咩都唔中 係激動D
我都係未中過
講緊金卡
不斷刷今個星期都中除左包皮 Hansen 其他成條team都中過哂
金卡咁解
繼續做,我百幾次,見到女人龍
做完一次d垃圾再掉去ww150,toty先開始做就黎做完
我今日先勁中rodri
琴晚想上D3,但次次一去到最尾果格,成隊波就中左鉛咁,ON99企係到,CALL唔上去
我PLAYER LOCK唔掂,用又比人搶返波
最後都係卡D4最後格
唔好做好撚廢boras講得啱
rodri除咗前兩日基本上日日都抽到張,不停祭完又出返
I see, 我琴晚都中左rg 迪布尼,ea正常操作。

終於有藍色的光,usable?
咁咪好 啱啱好89可以攞去exchange
佢老味今年莫講話Toty 抽pack 1隻普通icon 都冇中過
quicksell好啲
老實講一句
張張卡都有人話廢有人話勁
最後係睇你點用姐

我琴日想衝D果時夠見人為左最後上D全隊玩哂LOAN TOTY啦
前邊LOAN大哨 包皮 HANSEN 中間就LOAN 美斯 ALEXIA 韋拉 後防 右閘用普通卡富 左閘係LOAN TOTY女巴塞 一對中堅都係LOAN VVD+RIO
龍就普通雲達沙
全隊得2張係自己卡,其他都係LOAN既 對面果個咪一樣撚唔掂
係,快啲一陣2PM 開
一樣 。係最後一枝旗連贏3場就升
次次贏到第二場 第三場就失控 試左3次

升唔到算鳩數 抽卡又中風

點解張KDB個價咁硬 到而家都仲500k
Bruno已經插到落100k 想撚Bruno模組可以趁平玩下
半個月之後人人一隻sawa
我答你unusable
你係咪即刻溶左佢?

條撚準備
因為pro player toty promo前都係用呢隻kdb
用唔落架 拎去做SBC祭左佢得架啦
唔好睇佢咁既價,係因為新出左無耐D人係咁標高價
實際係大肥黎,同普通大肥ICON一樣
要撚B廢,就做張FB B廢黎撚好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞