EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (87) Toty完了吧 如無意外

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
唉屌又有fdly
又可以睇牛鬼蛇神隊
阿福刷緊sbc
以上為自動回覆
想問下400k可以點upgrade個陣
有d咁既群想入
勁到呢
建議灌定腸+帶定condom
快到davies都追唔到
琴日先比人用依隻屈落底tap in
中堅龍門左閘都唔入流啦
想打
Pm咗
標準答案: Upgrade技術/比錢搵代打
有咩推介
打幾場拎exp算
400k未有咩空間 刷多幾日pack先再諗
D IF平哂
之前83都40k
小圈子
不嬲都話垃圾review
佢唔撚識射門 睇佢手掣次次都瞄撚咗去太平洋
你睇佢真朗個review, 係咁射失話呢隻game 一定要綠燈 明明係自己aim 錯晒 龍都唔中
條條片廿幾分鐘 得6 7分鐘係值得睇
試得勁片面,有finesse shot 技 又唔試多啲, 冇finesse shot 技又係咁用finesse shot 射失
sawa 條片 幾乎冇點試過press proven 對佢嘅作用有幾大
成日落底切入shot cancel 又話整唔跌個龍發老脾,自己又唔識用第二個方法入
條條片都係要加啲唔關事嘅clip, 試緊A 又播用B 扭過晒靚入 show off 完全唔關主角事
普普通通近傳一下畀第二個助攻入波又播出嚟 拎張銅卡都做到啦 超多垃圾"精華"
某啲人balance 低shot power低 特別明顯嘅弱點又唔講下影響有幾大
睇完都feel 唔到個手感到底係點

呢條友為咗效率完全放棄質素,成條片嘅review理據勁分散唔集中,似係睇live 睇佢用多過睇一條有edit過嘅片咁
個presentation 差到仆街
難怪佢咁多年個subscribe數都仲係咁多無點變過
我都係睇佢D tactics教學
Reviews我睇e度巴打
Rg vvd點睇
冇錯 如果係勁球員例如大哨建議用剩一場 因為打fdly的話唔扣約可以繼續用
我用bb版又冇呢個感覺,可能太細粒,toty版強化咗好多?
佢啲tactic 又係抄pro 同埋twitter
而家evo path 直頭直接攞EA FC Best Evolutions 個twitter 啲料嚟講
如果佢係香港youtuber 一早畀連登仔批鬥至死
Yaya xavi 夠守咩
等緊flashback kante
但係而家個價位入好似太高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞