EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (87) Toty完了吧 如無意外

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
溝女好似易過抽TOTY
肯刷就有
冇咩事我收一收皮先
聽晚準備屌對面屈卡

刷左18個鐘,1.2m coins 終於有第一張
十個rare players pack最高得82既機會係幾多
祭咗pro live 86 jota係咪無機會拎87 88 jota?
81+ 100 pack
你刷邊個pack?
Premium league upgrade 依家刷法甲,最後500k
你係狂買rare gold狂推落去?
上次有手足問過出技頭頂冇logo彈出黎係visual bug定script 岩岩我都試過應該係script黎 臨完場我用勞特立三閘線斬去中間 佢冇彈招斬中金技出黎 變左普通冇技球員咁斬波 搞到比人輕鬆回追 屌佢老母on9 ea
why not both
係,bid 650
聽日拎成堆toty loan出去打鳩人 嘻
henry R2 就咁跑既金技都全場出唔到, 明顯係比出技跑慢左, 對面係大部份金人, 99% 唔係 bug 係 ea 做我
你啲normal會roll落普通league upgrade?
如果呢幾日都抽唔到, 下星期就課金買女 vvd, smith, bell, bell loan 撚過, 用黎打cdm + sawa xavi cm 好勁
講緊牛女定Toty
普金做gold upgrade, 有兩張rare, 呢個容易出高rate 肥
唉好掛住150次3張rare
最撚好笑係咩kdb rodri 嗰啲都變晒toty
搞到而家開親大pack 都唔會中高級肥
屌 輸到一棟都冇,㩒sbc 㩒到關節都痛 都唔知為乜撚
85都冇呀我仲話想做best
聽日HM入埋pack仲少高rate肥
中親藍都係女gk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞